Jeg ved godt, at jeg tidligere har lagt en opskrift på ostebrød ud i æteren. Mine fakir uger er slut og det skulle lige fejres med oste brød, denne gang efter en opskrift af Sten Sture Skaldeman. Jeg er vild med hans tilgang til mad og hans opskrifter er gode. Jeg har endnu ikke prøvet en, jeg ikke brød mig om. Her er hans version af sunde brød med god smag!!!
De kan bruges til pålæg, men også bunde til mini pizzaer og burger boller osv.Og sidst men ikke mindst de mætter helt utroligt meget.
Here goes :
8 stk.
125 gram hytteost øko fra karolines
100 gram revet ost med smag (jeg brugte västerbotten)
3 æg delt i hvider og blommer
Krydderi efter eget valg ( jeg brugte basilikum og chili)
Ægge hviderne piskes stive med et nip salt og de resterende ingredienser vendes i med en slikkepot…det hedder en dejskraber på svensk
Lægges i 8 klatter på bagepapir og bages 15- 20 min ved 200 grader til de er gylden brune.
Kan sagtens holde et par dage i køleskabet og opbevares bedst i en luft tæt beholder.
Sikken en fest at spise ost igen efter 2 uger uden og macadamia nødder oh my
Spiste to af de lune oste brød en med kryddersmør og flødehavarti fra urtekram og en med silde postej og masser af purløg fra haven. Og selvfølgelig en lækker cremet og skummende Latte på low carb mælk og kokoksolie.
I øvrigt er der fart her på bloggen i dag fejrer vi (altså bloggen og jeg) udgivelse nummer 100