Tomatsalat med grillet bacon og pølser

Print Friendly, PDF & Email

Mad og statistik 001Mad og statistik 002

 

 

 

 

 

 

Årets første sommerdag var igår og det kaldte på grill herhjemme. Elsker grillede pølser og prøvede som noget nyt at grille et stykke røget bacon for at snige lidt ekstra mæthed og fedt procent ind i køddelen (som om der ikke var nok i pølserne) Den røgede bacon i et helt stykke fra Netto er godt nok ikke øko gris men har netop vundet bedst i test på smag. Det er bestemt ikke tilfældigt, Det smagte bare rigtig godt, man får lyst til at sætte det på pind og grille det over bål…cheeky

Her skar jeg bacon i tilpas tykke skiver og grillede det istedet sammen med et par frankfurtere til resten af familien. Super fedt at slippe for bacon os i hele hytten og få er lækkert grillet bacon smag – fuld fortjent at den har vundet smags test. Plejer at købe et godt stykke og fryse ned i tern og lignende og tage frem til retter med bacon – giver smag og og fylde til en hver ret. Når man alligevel er i gang så grill lidt ekstra til morgenmaden eller madpakken dagen efter.

Til det stegte bacon havde jeg en tomat salat med cocktail tomater, de var ok i smagen men ikke helt som dem der kommer senere på året fra egen avl i haven – men det smager lidt af sommer.

Tomat salat 4 personer

300 gram tomater – godt modne

2 banan skalotteløg i tynde skiver

2 spk tomat pesto

oliven olie og hvid balsamico til at drizzle henover tomaterne

en god håndfuld frisk basilikum

2 stk mozarella fra urtekram skåret i skiver

salt og peber

Lægges i lag i et fad og hæld over med oliven olie og balsamico, kværn salt og peber over. Pynt med pesto og basilikum blade. Kan også skære det hele i tern og bland i en skål som en salat. Kan tilsættes alt mulig andet såsom oliven, agurk og peberfrugt. Men alt i alt dejligt frisk tilbehør til lidt federe grillmad.

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Frokost, Tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code