Træning og Musik

Print Friendly, PDF & Email

Ipod 001

Oh my, så kom jeg gennem denne her uge, med den lidt stregere udgave af mormor træningen. Det er vildt en forskel det gør i min krop, mit humør og min følelse af empowerment, når jeg styrke træner. Jeg kan allerde her på to uger, mærke en stor forskel på mine muskler og min kropsholdning. Når man lige er ovre de værste smerter efter en mørbanket krop, er der bare udbetaling ved kasse 1 i form af selvfedhed og velvære. Og ja selvfed er okay at være i denne sammenhæng, nåede op på 3 gange af programmet i denne uge og det er ok, ville helst nå 4, men det gør jeg næste ugeangel

Jeg har taget et billede af min mindste, men nok mest elskede af alle mine Ipods. Selve høre telefonerne er fra Addidas/Sennheiser, in ear og sindssygt god lyd i og de falder ikke ud kan tåle sved osv og er dyrere end Ipoden!!!

Bruger dem til løbe ture og træning i baghaven. Det er meget motiverende for mig at have musik i ørerene når jeg træner, det giver utrolig energi og drive når der er god energi i musikken. Jeg har en MEGET alsidig musik smag og hører alt fra mozart til Rammstein.

Ville lige dele min top – ti top motiverende træningsmusik i øjeblikket :

Carly Rae Jepsen : Tonight I´m getting over you ( god popsang med glad energi)

Pharphar : Lad mig rulle dig ( Okay okay teksten er lidt bop-bop, med fed energi i sangen og god humor!)

Vinnie Vho : 39 ( bare cool og elektronisk på den fede måde)

Rammstein : Du riechst so gut ( energi, energi, energi og lidt vrede)

Quadron : Hey Love ( bare fed, lyder som Adele der er gået pop i )

Volbeat : Cape of our hero ( God sound, god energi)

Justin Timberlake : Mirrors ( fed sang fed tekst med et "cry" i der går lige i mit hjerte)

Mø : Pilgrim ( cool og anderledes, gror på en)

Atypisk : gråt i gråt ( sød sang med feel good i)

Niklas : flyv med mig ( elsker den lyd han har i sin musik)

Jeg fungerer som fritidjob som spinning instruktør. Jeg ved ikke hvor mange timer i mit liv, jeg har siddet til andres timer og tænkt, at musikken var for ringe. Tror egentlig, at det var min primære årsag til, at ville sidde på instruktør cyklen. Jeg tror ikke, jeg bare kan begynde at forklare, HVOR meget god musik betyder, for et vellykket træningspas. Her var lidt af mine favoritter for tiden. har selvfølgelig også nogle all- time favorites, vender tilbage med dem.

P.S . p å vej på terassen til ugens første træningspas med Delerium fra Bikstok røgsystem i ørerne -tror det bliver en ny favoritwink

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Træning og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code