Spicy Mayo og Wraps vol 3

Print Friendly, PDF & Email

wraps og mayo 001 Indrømmet, jeg er blevet en VIRKELIG stor fan af mine egne wraps!!! Og dagen efter at jeg har lavet en stor portion bacon (hader lugten!) er det smart, at have lidt til frokost dagen efter på jobbet.

Wraps er nemme at lave jeg gør følgende:

2 æg og en ekstra blomme

1 spk Chia frø

2 mål husk

salt og peber

smør til stegning

Æg, krydderier, frø og husk piskes sammen og steges forsigtigt på en pande til en gylden pandekage.

Pandekagen køler af på en tallerken.

Fyldet kan varieres i det uendelige. Her på billedet er fyldet – ja bacon og mayo. Pandekagen smøres med mayo og fyldet kommes på. Pandekagen rulles i papir eller en boks og vupti frokost på farten. Mætter virkeligt godt hele dagencheeky

Jeg er særlig fan af wrap med varmrøget laks, makrel, torskelever pate eller sildepostej. Jeg er vild med mayo og rører ofte en spicy mayo til dip og smørelse i en wrap.

Jeg bruger som oftest den dovne udgave, dvs Hellmanns mayo. Mayoen røres med Santa Maria pebermix, lidt eldigt salt fra Reneé Voltaire eller en kniv spids chili og salt og selvfølgelig lidt friskpresset hvidløg.

Hældes på glas og sættes på køl godt på alt fra grøntsager til kød..wraps og mayo 002.

Her i mine Fakir uger har jeg brugt spicymayo, som en god smagstilsætter til det meste mad. Den er god til at lige give fedtprocenten et godt hak opad.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, Fakir, Frokost, Ketose, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code