LCHF Hotdog

Print Friendly, PDF & Email

LCHF oreo 007

Det er godt nok bare alt for lang siden, at jeg har fået en rigtig Hotter fra en pølsevogn… Da min kost og mave jo er uforenelig med det hvid brød man pakker pølsen ind i, har jeg måtte tænke lidt alternativt.

Vel egetlig ikk en opskrift i sig selv, måtte bare lige dele min Hot DOg glæde med jer her på bloggen!!!

Jeg bagte en plade helt almindelige oopsie og brugte dem som pølsebrød. Opskriften ligger her på bloggen men jeg tager den lige :

6-8 Oopsies :

3 æg delt i blommer og hvider

100 gram philadelphia

2 tsk husk

1 tsk bagepulver

1 nip salt.

forskellige frø til drys

Pisk hviderne stive med et nip salt og bland æggeblommer og friskost til en lind masse – tilsæt bagepulver og husk. Bland hele herligheden med forsigtighed så al luften ikke går ud. Bred dejen i små flade på bagepapir klatter og drys til sidst med hørfrø, chiafrø, sesamfrø eller birkes.  Bag på 150 grader i ca 15 min til de bliver lysebrune.

Fandt nogle superlækre øko frankfurtere uden e- numre og gluten, med kulhydratindhold på 2% og det er ok.smiley

Rørte en reomulade af hellmanns mayo, cornichons, skalotteløg, gurkemeje( mest for farven) og lidt kapers. Brugte altså en købt ketchup – den sukkerfrie fra cervera sødet med saccharin. Bruger meget sjældent ketchup og tænkte at 1 spk nok ikke skader det helt store i min krop. Synes at ketchuppen har en god og ren smag. Toppede med hakkede rødløg.

Selvom det ikke lyder specielt var det virkelig en gastronomisk oplevelse af rang for mig der virkelig trængte til en Hot Dog.LCHF oreo 009

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Frokost, Ketose, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

12 Responses to LCHF Hotdog

 1. Lana skriver:

  Låter jättegott! Mums! 🙂

  Ha en fin dag!

  Kram

  //Lana

 2. marlene skriver:

  hejsa

  tak for din gode blog,som jeg følger hver dag 🙂

  men så lige at du skrev om en sukkerfri kethup,hvor køber du den? da jeg ikke har kunne finde nogen i lang tid

  mvh marlene

  • louiee skriver:

   Hej Marlene

   Selv tak og dejligt at du følger med. Ketchuppen er fra cervera og jeg køber den i Dahlgaard supermarked i Hørsholm. Hvis der for langt væk, ved jeg at de sælger den på http://www.frkskrump.dk i deres netshop til sølle 20 kr!

   God jagt :0)

   Hilsen Louise

 3. frk. sveske skriver:

  Wuhu! Jeg har fået min måler – men har ikke held med at indstille tiden… Hvordan får man den menu frem?

  KH

  – frk. sveske

  • louiee skriver:

   Oh no kan ikke huske det, du må i gang med brugsanvisningen..Men den er vist ret simpel så vidt jeg husker. Spændt på at høre hvor du ligger??

   • frk. sveske skriver:

    Hej Louise,

    Det var lige, hvad jeg måtte – brugsanvisningen forfra og vupti!

    Jeg tog lige en aftenmåling i går og den sagde 3,6. NU er jeg spændt på en morgenmåling en af de næste dage. Går lige og tager mig sammen til en tælledag, så jeg kan se min energifordeling…

    God torsdag til dig.

    KH

    – frk. sveske

    • louiee skriver:

     Fedt fedt… hader selv de der brugsforvirringer og vil hellere prøve mig frem, men godt du fik det løst. Fin aften måling – nu kommer den store test om hvordan du ligger om morgenen ;0) P.S. ligeså spændt på at høre om din energi fordeling, trivsel og træning=energiniveau!

 4. Det der – det er fløjt'me en god idé! 🙂 De der oopsie, de er jo virkelig low carb verdenes svar på en schweizerkniv – de kan jo bruges til en hver anledning, på alle mulige måder! What's not to like? 🙂

  • louiee skriver:

   Hej Katrine

   Ha  ha den var god ;0).Det har du fuldstændig ret i bruger dem til alt fra naan til pizza bunde – de er intet mindre end geniale ;0)

   Hilsen Louise

 5. Anja lundtoft skriver:

  Kan man fryse de der oopsies

  • louiee skriver:

   Hej Anja

   Det kan de. Jeg fryser dem ned i stakke med det bagepapir de er bagt på imellem hver enkelt. Superhurtigt at tage op og lune igen!

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code