LCHF pizza vol 2 (ketogen udgave)

Print Friendly, PDF & Email

mad 002

En LCHF pizza som jeg er blevet helt vild med – synes faktisk den smager bedre med broccoli end med blomkål. Rent æstetisk er det et pænere look med blomkål men smagen uha – tak for tippet  frk sveske!

Mit evige dillemma med denne pizza er jo at få banket så meget fedt i som muligt for at den duer til min ketogene diæt. Når man som mig er meget følsom overfor for meget protein er den her altså en udfordring!!! Men her er det jeg gjorde og det virkede.

1 stor pizza til 4 personer

Bund :

350 gram broccoli hakket til atomer i foodprocessor eller i hånden

2 store æg

15 gram husk

150 gram ost 60 + enten flødehavarti eller cheddar

2 tsk pizzakrydderier basilikum, oregano o.lign

Alle ingrendienser blandes og bredes ud i bradepande på bagepapri og bages i ovnen 225 grader i 12 -14 min til den bliver lidt lysebrun.

Pizzaen toppes nu med :

50 gram rød pesto

70 gram parmaskinke

200 gram revet ost 60+

120 gram sorte oliven i olie

Bages yderligere ca 5 – 8 min til osten er smeltet

Toppes til sidst med en håndfuld rucula og frisk basilikum og drizzles med rigelige mængder af olienolie af god kvalitet. Ved godt at det her er ny vin på gamle flasker, men hvis man er i ketose og gerne vil have pizza uden at ryge ud er dette bare lige det man manglerwink

mad 004

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Ketose og tagget , . Bogmærk permalinket.

16 Responses to LCHF pizza vol 2 (ketogen udgave)

 1. Jane skriver:

  Man kan aldrig få for meget pizza. Basta!

 2. Lana skriver:

  Mmm…gott med pizza! 🙂

  Spännande med botten på broccoli! Måste provas!

  Ha en fin dag!

  Kram

  //Lana

 3. Vilkan härlig blogg! Pizzan ser mycket god ut, och spännande med broccoli 🙂

  • louiee skriver:

   Mange tak, du altid velkommen til at kigge forbi. Læser selv mange svenske blogs og får god inspiration.

   Hilsen Louise :0)

 4. Diana skriver:

  Uhm, lækkert. Den må testes 🙂

 5. Uhhhmmm pizza… Den lyder da bare vildt lækker. Jeg er dog lidt i tvivl om jeg nogensinde vil får familien til at røre den med en ildtang… den er jo grøn 😀 Haha så er det godt at det ermig der bestemmer hvad der skal på bordet, og denne her kunne nu godt komme med på madplanen 🙂 For som Jane skrev: man kan aldrig få for meget pizza 🙂

 6. Helle Mathiesen skriver:

  Hejsa. Må jeg lige spørge om, hvad det er ved den kendte blomkålspizza der ikke er ketos venligt. Jeg har spist lchf kost i snart et år,men nu prøver jeg at spise ketose kost men jeg har rigtig svært ved at finde ud af hvor meget man kan spise af de forskellige ting ( fedt, kulhydrat og protein). Jeg vil gerne tabe mig 5 – 6 kg.

  Hilsen Helle

  • louiee skriver:

   Hej Helle

   Jeg har bare skruet op for fedtprocenten i blomkålspizzaen, for at gøre den mere fedtrig – det er det eneste:0) Jeg kan kun anbefale dig at se nogle af mine maddagbøger og blive inspireret. Jeg er hyper følsom og skal have virkelig meget fedt ca 85% dagligt for at være i ketose og ca 12% protein og 3% kulhydrat for at være i ketose. Der er mennesker der sagtens kan spiser både mere protein og kulhydrat og stadig være i ketose. Den eneste vej er at prøve sig frem. Ved at 3 dages fedt faste dvs 3 dage med ca 90% fedt og ca 1200 kcal – 6 små måltider af 200 kcal , kommer de fleste i ketose af. Har skrevet en masse indlæg om ketose her på bloggen.

   God jagt hilsen louise 

 7. stine sophie skriver:

  Den smager så selv fuglende synger – var så overrasket over bunden- Super til madpakke dagen efter. Var et Hit 🙂 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code