Total yndlings bacon

Print Friendly, PDF & Email

tærte 001

Man kan næsten ikke klassificere dette som en opskrift men nærmere som et tip. Jeg ved godt at der pakker med hele stykker røget bacon fra netto ikke er hverken økologisk eller nitrit frit – men det smager bare helt utroligt godt. Jeg spiser det ikke så ofte på grund af førnævnte årsager, men når jeg så endelig gør oh myheart Der var for noget tid siden en smags test i Søndagsavisen  hvor denne bacon vandt stort og jeg forstår godt hvorfor. Baconen smager dejligt salt og røget og af kød. Jeg hader tilgengæld lugten af stegt bacon i køkkenet, så jeg er begyndt at grille det uden dørs i stedet. Baconen får en dejlig grillet smag og lugten bliver i forhaven win-win.. kan klart anbefales. Her serveret med et stykke västerbotten tærte og en frisk grøn salat – et godt bud på en lækker tallerken sommermad. Bacon skiverne er også gode dagen efter på en tallerken morgenmad med det hele.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Morgenmad og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code