Dejlig cremet, lidt skarp og ikke sød variant af den populære coleslaw, Duer som tilbehør til det meste kød og fisk.
4 Personer
1/2 rødkål eller hvidkål, spidskål fint snittet Jeg brugte et helt lille øko spidskål på 350 gram
1 stort rødløg fint skivet ca 100 gram
1/2 dl mayonnaise (hellmanns)
2 dl creme fraiche 38%
2-3 tsk fransk sennep
Groft kværnet peber og salt
3 spk ristede hørfrø
Kålen og løget snittes fint. Dressingen blandes og kål og løg røres i. Drys til sidst med hørfrøene der ristes et par minutter på en varm tør pande til de popper. Har godt af at stå et par timer på køl før spisning. Kan holde sig ca. 3 – 4 dage på køl og smager bare bedre og bedre!
Her serveret med grillet nakke kotelet og kryddersmør og den sidste håndfuld spinat fra haven.
Så gott med coleslaw! Mums! 🙂
Ha en toppen dag!
Kram kram
//Lana
Tak og ja en storfavorit her i huset.
God dag fra Louise :0)
Jeg har nu gennemtravet din blog og synes det er vældig inspirerende og meget spændende med det dér ketose! Lever selv lchf, men kunne godt trænge til at få boostet stilen lidt. Overvejer at gå planken ud;)
Har ledt efter de dér små Peter Beier 100% chokolader du spiser, men de har dem ikke i deres webshop. Skal man i deres fysiske butikker for at finde dem?
Hej Rosa
Dejligt at du finder min blog inspirerende. Vær modig og tag spinget ud i ketosen- jeg synes det er det hele værd :0) Vidste ikke engang at PB havde en webshop- uha chokolade med posten. Jeg har købt 100% chokoladerne i hans butik i Hørsholm gågade- de er godt nok intense.
Mange Hilsener Louise