LCHF Smørkonfekt

Print Friendly, PDF & Email

tomater og kugler 006

Ok mig der ellers ikke er til LCHFslik og søde sager sådan rigtig – ihvertfald ikke før nu. I mit sukkerspiserliv var jeg lidt af en romkuglefan og det er jo ikke gået væk. Jeg har prøvet mig frem til denne her opskrift, min efter egen mening bedste til dags dato. Havde besluttet mig for en no-guilt og hyper ketogen snack, til når de andre i familien flæsker sig i forskellige godter i sommerferien – tror også at selv sukkerspiserne i hjemmet vil holde af dem her. Warning – fare for overspisning og meget mæthed til følge. "Kom til" at spise 5 stk mens de var i produktion – det kostede uhyre meget mæthed og lidt kvalme – men hvad, de var bestemt det værd – men kom ikke og sig I ikke var advaret på forhånd.devil

Ca 30 stk

100 gram smør

200 gram kokosmel

2 spk Kakao pulver ca 20 gram

1 tsk nescafe

stevia 20- 30 dråber       tomater og kugler 003

Kokosolie 20 gram

Kanel, og nødder hakket til mel til at trille i.

Hele molevitten blandes med fingrene og samles til ca 30 små kugler. Jeg trillede ca halvdelen i 30 gram pekannødder malet til mel i minihakkeren og blandet med et par tsk kanel – resten trillede jeg i lidt paranødder ligeså malet til mel – det var indrømmet lidt svært med de fedtede paranødder, men smagen var i top- jeg vil anbefale mandler eller hasselnødder – det nok lettere.

Opbevares i boks i køleskabet eller for mit eget vedkommende i fryseren – de er sgu for farlige at have lige ved hånden.wink

tomater og kugler 004tomater og kugler 005

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Ketose, Lækkerier, Opskrifter, Snacks og tagget , , . Bogmærk permalinket.

10 Responses to LCHF Smørkonfekt

 1. Hvor sjovt, jeg har netop smidt en portion trøffelkugler sammen (det hedder de, der hvor jeg kommer fra. ;)). Men dine ser godt nok også lækre ud – og så behøver man ingen kagerest! 😉

  Tror vist liiiige, at jeg vil afprøve med lidt kaffe i næste gang – det lyder ret så fristende.. 😉

  • louiee skriver:

   Hej Katrine

   Ja der er nok mage udgaver rundt omkring af dem her, denne version er ikke så sød, men chokoladet og fedtet ;0)

   Hilsen Louise

 2. Lana skriver:

  Spännande recept! Måste testas!

  Ha ne fin lördag!

  Kram kram

  //Lana

 3. Joysen skriver:

  Og mig der kan spise smør råt (I love it) det skal snart prøves. Spiser godter een gang om ugen og i dag stod den på hjemmelavet is 4 slags.  100% chokolade, peanut med chili, hasselnød og jordbær. 25 gram af hver var rigeligt. Nam siger jeg bare.

  Tak for al den gode inspiration. Jeg har rundet 3 måneders mærket og fortsætter gladeligt!

  • louiee skriver:

   Hej Joysen

   Åhh smør det er også bare min favorit, får aldrig nok :0) Og de her kugler smager godt af det gode smør.

   Lyder virkeligt lækkert med den der is …uhmm. 

   Hilsen Louise

 4. frk. sveske skriver:

  Hej Louise,

  Uha, flere lækre ketose-lækkerier, som jeg har så svært ved at holde fingrene fra, men de skal da helt sikkert afprøves ved lejlighed.

  KH
  – frk. sveske

  • louiee skriver:

   Hej Sveske

   Ja de her er klart de "farligste" jeg har lavet indtil nu.. men også lidt sunde og ketose fremmende så WTF ;0)

   Hilsen Louise

 5. Ivy skriver:

  Er det kokosmel du bruger det almindelige vi kender F.eks netto eller er det det fintmalede fra helsekosten?? 🙂 de lyder super lækre de kugler…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code