Luksus udgaven af et blødkogt æg, god til morgenmad med bacon på siden. Hvis du mod forventning ikke får spist det hele kan tomaterne med fordel gemmes på køl og spises til frokost eller tilbehør til aftensmaden.
2 personer
2 store bøftomater
2 æg
30 gram revet salt ost parmesan eller pecorino
2 tsk pesto
Basilikum, rosmarin eller estragon frisk eller tørret og salt og peber
Skær toppen at tomaterne og udhul dem for den våde del, så kun skallen står tilbage. Læg revet ost og krydderurt og pesto i bunden og slå et råt æg ud ovenpå drys til sidst med salt og peber. Læg låget på tomaten Sæt tomaterne i et ildfast fad eller på sølvpapir i en ovn, der er 225 grader varm i ca 15 min. Lækker med varm tomat og blød blomme indeni. Hyggelig og anderledes ret, gør sig godt med bacon på siden, måske på et brunchbord.
Wow, vilket collt sätt att tillaga ägg! 🙂
Måste testas!
Ha en toppen dag!
Kram kram
//Lana
Hej Lana
Ja de er lidt cute!!
God dag til dig oss ;0)
KH Louise