Luksus Morgenæg med Bøftomat

Print Friendly

tomater og kugler 002tomater og kugler 001

Luksus udgaven af et blødkogt æg, god til morgenmad med bacon på siden. Hvis du mod forventning ikke får spist det hele kan tomaterne med fordel gemmes på køl og spises til frokost eller tilbehør til aftensmaden.

2 personer

2 store bøftomater

2 æg

30 gram revet salt ost parmesan eller pecorino

2 tsk pesto

Basilikum, rosmarin eller estragon frisk eller tørret og salt og peber

 

Skær toppen at tomaterne og udhul dem for den våde del, så kun skallen står tilbage. Læg revet ost og krydderurt og pesto i bunden og slå et råt æg ud ovenpå drys til sidst med salt og peber. Læg låget på tomaten Sæt tomaterne i et ildfast fad eller på sølvpapir i en ovn, der er 225 grader varm i ca 15 min. Lækker med varm tomat og blød blomme indeni. Hyggelig og anderledes ret, gør sig godt med bacon på siden, måske på et brunchbord.

tomater og kugler 002

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, Morgenmad, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Luksus Morgenæg med Bøftomat

  1. Lana skriver:

    Wow, vilket collt sätt att tillaga ägg! 🙂

    Måste testas!

    Ha en toppen dag!

    Kram kram

    //Lana

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code