Ostegratin med champignons, løg og spinat

Print Friendly, PDF & Email

kyllingesalat 006

Ostegratin 4 Personer

500 gram champignons

125 gram frisk spinat

200 gram feta ost

125 gram blå ost

2 æg

2 fed hvidløg

2 dl piskefløde eller creme double

1 tsk sambal olek

1 gult løg

lidt smør til at stege i

salt, peber og persille

Smuldr osten med fingrene og læg den i et smurt ildfast fad. Hak svampe og løg og steg på panden i lidt smør sammen med spinat og hvidløg, læg ovenpå osten. Pisk æg, piskefløde og sambal olek og hæld blandingen over fadet. Bag gratinen i ovnen på 200 grader i ca. 25 min. Når gratinen er færdig og kølet lidt af drysses med friskhakket persille. Server til al slags kød, eller tilføj letstegt bacon/ flæsk i tern i retten og voila alt samlet i en ret og så lige en grøn salat til.

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Æg, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code