Ostegratin med champignons, løg og spinat

Print Friendly, PDF & Email

kyllingesalat 006

Ostegratin 4 Personer

500 gram champignons

125 gram frisk spinat

200 gram feta ost

125 gram blå ost

2 æg

2 fed hvidløg

2 dl piskefløde eller creme double

1 tsk sambal olek

1 gult løg

lidt smør til at stege i

salt, peber og persille

Smuldr osten med fingrene og læg den i et smurt ildfast fad. Hak svampe og løg og steg på panden i lidt smør sammen med spinat og hvidløg, læg ovenpå osten. Pisk æg, piskefløde og sambal olek og hæld blandingen over fadet. Bag gratinen i ovnen på 200 grader i ca. 25 min. Når gratinen er færdig og kølet lidt af drysses med friskhakket persille. Server til al slags kød, eller tilføj letstegt bacon/ flæsk i tern i retten og voila alt samlet i en ret og så lige en grøn salat til.

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Æg, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code