Ligesom man tror man har prøvet sådan ca alle slags omeletter så finder man på noget nyt…En pesto omelet. Ikke noget ud over det sædvanlige men alligevel en god og smagfuld omelet I her på bloggen ikke skal snydes for.
1 Omelet :
2 æg
30 gram piskefløde
1 tsk loppefrøskaller
2 spk rød pesto
Lidt chorizo til at lægge ind i omeletten og evt lidt revet ost med smag.
Peberblanding
Kryddersmør til at stege i
Pisk alle ingredienser minus chorizo og kryddersmør sammen. varm lidt kryddersmør i en pande og høld æggeblandingen i. Steg omeletten ved lav varme og læg skiver af chorizo og ost ind og fold på midten. Server med lidt knasegrønt og frisk basilikum.
Hej Louise,
Lækker omelet – bruger du rød eller grøn pesto. Mangler selv en god opskrift på rød pesto…
Jeg tror snart, der lige må æg/omelet på morgenmenuen igen – er bare blevet virkelig glad for æggemælken, som en mættende start på dagen.
Ha' en dejlig solskinsmandag 😉
KH
– frk. sveske
Hej Sveske
Det simpelthen for heldigt – jeg har opskriften på min favorit røde pesto liggende her på bloggen under, har lavet den i flere år nu, så derfor var din grønne paranødde pesto et godt afbræk :0) Brugte den røde pesto i denne her variant. Opskriften ligger under dressinger som et af mine allerførste indlæg :0) God mandag til dig oss !!
Mums! Detta måste testas! 🙂 Låter supergott!
Ha en toppen måndag!
Kram
//Lana
Hej Lana
Helt simpelt med rigitg godt :0)
Hilsen Louise
ja selvfølgelig skal der da pesto i en omelet – det er da logik for burhøns 🙂
tak for det simple med gode tip 🙂
Hej Maria
Ja ikk – undrer mig selv over at jeg har ikke har prøvet det før – men har bestemt ikke fortrudt :0)
Hilsen Louise
Pesto som är så gott! Kan tänka mig att det passade fint i omeletten!
Hej Marja
Gjorde det helt bestemt – hvem kan ikke lide pesto :0)
Hilsen Louise
Hejsa.
Jeg har set at du tit skriver om en latte med kokosolie, er det en opskrift du vil dele?
Hilsen Mette
Hej Mette
Det må være min low carb latte du mener.. det er et råt æg, 20 gram kokosolie og 10 gram smør blendet med en stor kop kaffe i blender eller med stavmixer – smager himmelsk med kardemomme og kanel i og kan ofte mætte mig fra morgen og helt til aftensmaden. Kan også lave en low carb mælk – opskrift ligger her på min blog. En mælk uden mælk man kan have stående i køleskabet og bruge i kaffen med ekstra kokosolie i. Hilsen Louise