Pølser i peberfrugt

Print Friendly, PDF & Email

 

Knæk og pølser 008

Ikke nogen stor og velbevaret statshemmelighed, at jeg ikke går af vejen for en rigtig god pølse. Så da jeg så frk.sveskes udgave af pølser med ost, peber frugt og bacon måtte de straks prøves. Jeg var samtidig så heldig, at blive kontaktet af et kommunikationsfirma (Lahme.dk), der gerne ville sende mig en portion nogle glutenfri pølser, med højt indhold af kød (88%) og lavt indhold af kulhydrat. Hvor heldig kan man være!!!   smiley

Pølserne er fra Kokkens favoritter og jeg har brugt dem med tomat/paprika smag.

Hvis I ikke skulle være kommet forbi Sveskes opskrift, giver jeg den lige her på de gode pølser:

4 stk

4 pølser fra Kokkens Favoritter med paprika og tomat

2 aflange peberfrugter

4 tykke skiver øko cheddar eller flødehavarti

2 pakker bacon

Tabasco

Cherrytomater

Halver peberfrugterne og fjern kerner, læg en skive havarti og en pølse i hver båd. Derefter vikles 3 stk god bacon stramt omkring og toppes med nogle dråber tabasco. Læg de 4 herligheder i et ildfast fad.Knæk og pølser 007 Jeg havde en god håndfuld cherrytomater fra haven der bagte med en tur i fadet som tilbehør.

Knæk og pølser 011

Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 25min og server med valgfrit tilbehør. Jeg blev mæt af 1 stk med pesto og grov remoulade på siden. Jeg elsker pølser men bliver som regel kvalm af for meget. men ikke af dem her(nok manglen på mærkelige ingredienser) Den mandlige del af hjemmepublikummet, der ellers er yderst pølsekritisk, var meget positivt stemt blev MEGET mæt på 1 1/2 af de her banditter. Pølserne havde en rigtig god smag af kød og en tilpas fedtprocent. De havde en god grov struktur og smagte af kød og krydderi. De var ikke for røgede og smagte perfekt til denne her konstruktion. Hvis jeg skulle komme i tanker om bare et lille minus, ville det være optimalt hvis pølserne havde været økologiske. Jeg har modtaget endnu en smagsvariant med porrer og dem forestiller jeg mig, at bruge til nogle rustikke vinterretter – så mere om dem en anden gang.

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Frokost og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code