Maddagbog 5:2 5 ud af 6

Print Friendly

Indianer gryde 002

Min femte uge på 5:2 eksperimentet er gået og her er min maddagbog for ugen der gik :

Mandag : 84% fedt, 15% protein, 1% kulhydrat 589 kcal

Formiddag 1 spk cod liver oil

Frokost: 3 æg, 10 gram smør, 10 gram kokosolie, 10 gram macadamias

Tirsdag : Fedt 82%, protein 14%, kulhydrat 4% 1683 Kcal

Formiddag : cod liver oil 1 spk, æg latte, 3 paranødder

Frokost: Carmenbert ost 30 gram, rød primadonna 20 gram. kyllingsalat med mayo 50 gram,smør 10 gram, rejer 20 gram, mayonnaise 8 gram, macadamias 20 gram, broccoli 50 gram

Aftensmad: 2 æg, spinat 100 gram, semidried tomater i oile 3 stk, 4 skv letstegt bacon, forårsløg 25 gram, smør 20 gram

Onsdag: Fedt 85%, protein 11%, kulhydrat 4% 1964 Kcal

Morgenmad : MCT oil 10 gram, cod live oil 1 spk, smør 10 gram, kokosolie 10 gram

Frokost : omelet med spinat og gedeost,champignons 75 gram, forårsløg 25 gram, mayo 20 gram, mandler 12 gram  Maddagbog og knæk 006

Aftensmad: Nakkekotelet 120 gram, kryddersmør 30 gram

Aften : Macadamias 45 gram, chokolade 100%12 gram

Torsdag: Fedt 93 %, Protein 6%, kulhydrat 1% 509 Kcal

Morgenmad: cod liver oil

Frokost: Æg latte

Fredag: fedt 82%, protein 14%, kulhydrat 4% 2667Kcal

Morgen : cod liver oil 1 spk, MCT oil 1 spk

Frokost : Omelet med spinat og gedeost, 1 skv frøknæk, smør 10 gram, svinekød 45 gram, tørrede tomater i olie 25 garm, macadmias 25 gram  Maddagbog og knæk 001

Eftermiddag: kokoschpis 10 gram, 100% chokolade 8 gram, macadamias 20 gram

Aftensmad: Makrelrilette

Aften : 3 glas rødvin, frøknæk med smør 10 gram, 25 gram vesterhavsost, kalvekebabkød 100 gram, mayo 20 gram , 10 gram chiliolie

Lørdag : 82% fedt, 13% protein, 5 % kulhydrat 1816 Kcal

Frokost: Kaffe md 10 gram smør og 10 gram kokosolie, cod liver oil 1 spk, MCT oil 1 spk

Eftermiddag : kalvekød 110 gram, tomater tørrede i olie 20 gram, 1/2 avokado,mayo 20 gram, flæskesvær 15 gram, kokoschpis 5 gram, macadmias 20 gram

Aftensmad: Kødboller i tomatsauce 130 gram, olivenolie 8 gram, 1/2 avkado, mayo 20 gram, vesterhavsost 25 gram     Maddagbog og knæk 009

Aften : 100% chokolade 12 gram, 3 paranødder

Søndag : fedt 82%, 12 % protein, 6% kulhydrat 1750 kcal

Formiddag : Kaffe med smør og kokosolie 10 gram af hver,cod liver oil 1 spk

Eftermiddag : Kalvekød 65 gram, smør 12 gram, vesterhavsost 25 gram, 1/2 avokado, tørret tomat i olie 20 gram, frøknæk og mayo 20 gram

Aftensmad : Kalvecuvette 120 gram, smør 30 gram, haricot verts 100 gram

Aften: 100% chokolade 16 gram, macadmias 20 gram, te med kokos olie 10 gram

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i 5:2, Maddagbog og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Maddagbog 5:2 5 ud af 6

  1. frk. sveske skriver:

    Mums Louise!
    Jeg er spændt på dommen over 5:2 efter denne uge… hehe.. Dejlig fed kost, du har fået – jeg har forelsket mig i din kalvekebab – er det noget, du laver selv og evt. vil dele en opskrift på?

    KH
    – frk. sveske

    • louiee skriver:

      Hej Sveske

      Åhh jeg ville ønske jeg kunne give dig opkskriften, for det smager sååå godt det der kebab. Det er fra den nærliggende kebab der ligger alt for tæt på mig. Det er det lækreste møre og krydrede kalvekød og er berømt i hele oplandet. Det er min eneste sådan rigtige købte guilty pleasure, jeg er vild med det.  Desværre ville gerne hjælpe, må sende en stafet til Fyn med en varm omgang.

      Mange Hilsener Louise  

  2. Josefine skriver:

    Hej Louise!

    Glæder mig til dit resultatet af eksperimentet og venter i spænding til i næste uge, selvom jeg dagligt følger din blog 🙂 Så må jeg se om jeg selv blive fristet til at prøve 5:2.

    hilsner fra Josefine

     

    • louiee skriver:

      Hej Josephine

      Glæder mig at du følger med herinde, glæder mig til at give min endelige dom på 5:2 eksperimentet.

      Hilsen Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code