Omelet med gedeost, bacon og spinat

Print Friendly, PDF & Email

Makrel Rilette 001

Stor favoritten ved morgenbordet udover kokosgrøden. Sund, velsmagende og fyldt med fibre og vitaminer. Denne omelet er lavet på den virklig dovne måde hvor man ikke engang pisker æggene sammen inden de ryger på panden – sparer både tid og opvask!

1 omelet :

2 æg

25 gram gedeost

10 gram smør

100 gram spinat

salt og peber

Skyl spinaten i rigeligt vand. Steg spinaten blød i smør på panden. Slå de to æg ud og rør lidt sammen med en palet. Krydr med salt og peber og smuldr gedeosten oven på æggemassen. Lad stege til den begynder at stivne på toppen, fold og læg på tallerken. Her serveret med en julekrydret frøknæk med tandsmør og en fedtkaffe på siden. Et sådant måltid holder mig mæt fra morgen til aften. Bon appetit !

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, Morgenmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Omelet med gedeost, bacon og spinat

 1. Lana skriver:

  Mumselimums! 🙂

  Vad längesen jag åt omelett! Måste nog börja med det igen! 🙂

  Ha en fin sönda!

  kramar!

  //Lana

 2. Marianne skriver:

  Hvor kommer baconen mon ind?

  • louiee skriver:

   Hej Marianne

    Ha ha Godt spørgsmål din skarpe læser :0) Jeg havde lige lidt bacon den dag dette billede blev taget, det skulle omeletten ikke snydes for!!! Tænkte det godt da jeg oploadede billedet, men godt set, det smagte godt i fusion :0)

   Mange hilsener Louise

   • Marianne skriver:

    Uhm, det kan jeg lige forestille mig :-). ;Lyder SÅ lækkert, jeg elsker gedeost og bacon, så det skal helt sikkert prøves!

    mange hilsner Marianne

 3. frk. sveske skriver:

  Årh Louise – jeg spotter jo straks knækbrødet med tandsmør! 😛 Okay, jeg craver LCHF brød i disse dage. Ville have bagt kernebrødet i weekenden, men nåede det ikke i går 😉 Hvis ikke før, så må det blive i den kommende weekend.

  Hvilken gedeost bruger du? Er det den i rulle? Har du fundet en økologisk? og smager den af ged eller noget i stil med ægte feta? Jeg har nemlig endnu ikke kastet mig ud i den og egentlig vil jeg gerne invitere OST ind igen, men holde det på et lavt blus, så det er noget med nedfrosne skiver klar i fryseren (læs: så springer det da ikke i øjnene fra køleskabet flere gange om dagen).

  Ha' en skøn mandag!

  KH
  – frk. sveske

  • louiee skriver:

   Hej Sveske

   Åhh knækbrød med tandsmør, den er altså svær at slå – det er bare så basic luksus som det kan være!!! Jeg bruger den gedeost fra tebstrup, fåes både fast og lidt mere blød i olie. Jeg synes ikke den er så gedet i smagen. Har også lige købt en lidt dyr men god fåremælksbrie fra Knuthenlund  – god brie siger jeg bare! Har også selv spist lidt komælksost her i ugen, men ligesom dig bliver det på meget lavt blus – men hallo der var vesterhavsost hos min mor, jeg kunne ikke modstå ;0) God ide med osten i fryseren, så bliver det ihvertfald et mere bevidst valg – gør det ofte hvis jeg har bagt. Kan have svært ved at styre selv LCHF brød i perioder :0(.

   God mandag til dig i det fynske .

   Mange hilsener Louise

   • frk. sveske skriver:

    Hej igen,

    Ja, det med ost i fryseren, var egentlig lidt at kopiere idéen med brødet i håb om at begrænse indtaget – når det ikke bare er klar til at indtage.

    Tebstrup? Hvor handler du det?
    Årh på brie må jeg melde pas – skimmeloste er ikke noget for mig.

    Er på vej mod kernebrød, kan jeg mærke! MED havarti eller måske syndig cheddar ;-P

    KH
    – frk. sveske

    • louiee skriver:

     Hej igen

     de har tebstrup i netto nogle gange som parti vare, ellers i Irma. Velassorterede supermarkeder har også gedegouda, som er virkelig god. Havarti og cheddar yummi:0)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code