Rejesalat og Svenske Hottere

Print Friendly, PDF & Email

 

fiskedeller og tomater 002

 

Fik den ene dag umiskendelig lyst til rejesalat. Da jg slet ikke køber dem i bakke fra supermarkederne mere måtte jeg selv forsøge at svinge en sammen. Jeg har mange gange spist rejesalat med div. magre mælkeprodukter og helt og aldeles savnet fraværet af SMAG. Men ikke denne her. Superlækker og meget mættende. Kan spises som pålæg, sammen med en salat, eller som svenskerne gør på en hotter… hvis man er modig.

200 gram rejer

75 gram mayo

150 gram hvide asparges

1 squeez citronsaft

Lidt hakket dild, salt og peber

Røre røre sammen og lad stå i køleskab og trække et par timer. Kan sagtens holde et par dage på køl.

Hvis man skulle være nysgerrig på lidt svensk pølevognsmad kan man gemme lidt rejesalat og lave svenske hotdogs dagen efter.fiskedeller og tomater 011

Jeg brugte som sædvanelig oopsies (godt nok mælkefrie) som hotdog brød. Eneste ulempe ved oopsies er at de ikke står så godt selv. Et par super velsmagende og gode kvalitetspølser (kødfulde og fede) med porre fra Kokkens favoritter. Lige netop porre pølsen er god i smagen til hotdogs.

Men altså oopsie som pølsebrød, pandestegt pølse og så cremet rejesalat på toppen. Og så lige en dansk udgave med sennep, ketchup, rå løg, remo og hjemmelavet agurkesalat på siden. I min optik blive det næsten ikke bedre end det her !!!

fiskedeller og tomater 012

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Frokost, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

7 Responses to Rejesalat og Svenske Hottere

 1. Lana skriver:

  Mmm…smarrigt! Idag blir det att köpa räkor! Blev sugen! Mums!

  Ha en toppen lördag!

  Kram kram

  //Lana

  • louiee skriver:

   Dejligt -god fornøjelse og god weekend ;0)

   Hilsen Louise

   • Josefine skriver:

    Mums… Jeg har flere gange lavet stegte løg stegt i sygt meget smør, (som om de bare suger smøret for vildt så man snildt får brugt en halv pakke til etaper løg) som bare smager så fantastisk , ligegyldig om det er på oopsie hotdog elle hakkedreng 🙂 kan varmt anbefale dem, men må advare om at de virker stærk vanedannende 🙂 

    hilsner fra Josefine

     

    • Josefine skriver:

     Til et par løg skulle der stå…

     Er det forøvrigt skidt med for stegte ting? Også ifht. ketosen? Husker du skrev til mig på et tidspunkt at bacon skulle være letstegt ved et ketose fremmende måltid?? Men vil nu stadig anbefale de stegte løg:-)

     • louiee skriver:

      Hej Josephine

      Ja løg er der godt nok kulhydrat i men de er sunde og stegt i rigtig meget smør er det en god kilde til både fedt og andre sunde sager – bare klø på. Vil da i øvrigt lige selv prøve dit løg tip- er vild med bløde brune løg og masser af smør :0) Slet ikke skidt med stegte ting, grunden til at jeg skriver letstegt bacon er at man steger al fedtet ud hvis den bliver sprød og det er jo nyttige sager!!!

      Hilsen Louise

 2. Inge skriver:

  Ej, det er godt nok en syret hotdog. Er det virkelig standard i Sverige?

  Er stor fan af rejesalat OG af hotdogs, så det må jo være "a match made in Heaven". 😀

  • louiee skriver:

   Hej Inge

   Ja believe it or not svensken er vilde med det – ligesom pælse med kartoffelmos – odd combos, men jeg kan altså godt lide den syrede blanding – lidt surfn´turf hot dog style ;0)

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code