Squash salat med feta, bacon og oliven

Print Friendly, PDF & Email

Sverige 040Her er lige en opskrift jeg afprøvede i min dejlige sommerferie. Jeg havde set en lignende udgave ovre hos www.hjemmehosxenia.dk og synes den så meget lækker ud. Var i sommerhus og kunne ikke præcis huske ingredienserne. Men her er min udgave som det bestemt ikke blev sidste gang jeg lavede her i sommer. Lavede den bla. til en buffet hjemme hos min mor og der var faktisk lidt tvivl blandt gæsterne om hvorvidt det var kold pasta eller grøntsager i retten. Om ikke andet vækker de lange squash pastaer lykkecheekyBåde hos gæster og jeg elsker at lave dem. bliver lige fascineret hver gang de skønne strimler kommer ud af min spiralslizer. Den er lille og føles nærmest som en slags trylle køkken gadget. Den er i øvrigt købt på www.amazon.uk Spiralslizer 001

Her er min opskrift på salaten der rent faktisk kan gøre det ud for et helt måltid i sig selv.

Stor portion :

2 squash slizet til lange strimler

1 pakke bacon i tern

1 glas feta ( jeg brugte salakis fåremælksudgave på glas)

3 spk rød eller grøn pesto.

1 bakke cherry eller blomme tomater

1 håndfuld gode sorte oliven

Lad de slizede squash ligge i et dørslag med salt på ca 20 min – så der bliver trukket lidt overskydende vand ud af dem. Skyl dem og rør sammen med pesto. Top pastaen med feta, stegt bacon, oliven og halverede tomater. Voila server. Nemt og sundt både til aften og til madpakken.

Sverige 043

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Ketose, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Squash salat med feta, bacon og oliven

 1. Xenia skriver:

  Åh ja, tak fordi du mindede mig om den ret – det tror jeg da også snart, jeg må lave igen! 😀

 2. Lana skriver:

  Så gott det låter! 🙂 Bara favvoingredienser i salladen!

  Vilken smart sak att skära zuchinni med! Måste kolla in den!

  Ha en fin kväll!

  Kram kram

  //Lana

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code