Jeg elsker al mad der kan spises med remoulade til – så er det sagt. Fisk og remoulade – even better. Er virkelig i fiskemode i øjeblikket og denne opskrift så jeg i en reklame for torskerogn. Jeg har LCHF modificeret den lidt, ved at tilføje god olivenolie, så de ikke er så magre. Jeg bruger altid tun i vand da tun i olie ofte er skod olie. Dellerne er meget protein rige og kan derfor med fordel spædes op med lidt hjemmerørt remoulade on the side. Gode nemme og ret så billige deller – forestiller mig at de kunne blive et børne hit.
Rogndeller 12 stk
200 gram torskerogn ( jeg brugte dåse, men kvalitetsrogn, friske bukser kan også bruges)
185 gram tun i vand
2 æg
1 spk husk
1 bundt hakket dild
Citronsaft efter smag
1 lille finthakket løg
40 gram olivenolie
Salt og peber
smør til at stege i
Bland alle ingredienser minus smør i hånden eller i foodprocessor. Steg dellerne i smør nogle minutter på hver side til de er gyldne.
Her serveret med lidt rejesalat, lidt grønt og selvfølgelig den uundværlige hjemmerørte remoulade
Ih, Louise -jeg har netop tænkt på, at der snart skulle laves fiskedeller igen og med den her opskrift behøver jeg ikke ud og fange fisken først. Min sidste opskrift var også med torskerogn og det var et hit, så denne opskrift bliver nok brugt næste gang. Tak for inspiration. Smager olivenolien igennem i øvrigt?
KH
– frk. sveske
Hej Sveske
Ja som sagt alt med remoulade til <3 Og super nemt og billigt!!
Synes i øvrigt slet ikke jeg kunne smage olivenolien igennem, brugte den fra urtekram.
Hilsen Louise
Mmm…smaskens! Vad längesen jag gjorde fiskkakor! Försåt inte varför jag ite gjort det…Vi alla i familjen älskar ju fiskbiffarna! 🙂
Ha en fin dag!
Kram kram
//Lana
Ja nogle gange kan man helt glemme madretter selvom man elsker dem. God fornøjelse :0)
Hilsen Louise