Kan en madblogger virkelig være bange for en Bearnaise sauce.. Jepsen jeg melder mig her under fanerne Jeg har mange gange tidligere lavet en bearnaise uden egentlig at synes det blev et velllykket resultat. Derfor har jeg i mange år spist Knorrs udgave selvfølgelig helt uden smør og fyldt med e-numre
men her i weekenden har jeg taget revanche og det blev succes og igen kærlighed til den fede sauce.
Den blev lidt til den syrlige side, men det kan jeg personligt godt lide.
2 Personer :
2 spk vand
1 spk bearnaiseessens
2 tsk estragon tørret ( frisk kan med fordel bruges)
2 æggeblommer
100 gram smeltet smør
salt og hvid peber
Smørret smeltes og sættes til side. Vand og eddike hældes i en gyde sammen med æggeblommerne. Piskes så det danner lidt skum og begynder at hænge sammen. Derefter skrues ned for varmed og det smeltede smør hældes i en tynd stråle, ligesom når man laver mayonnaise. Når alt smørret er hældt i tilsættes lidt salt, estragon og lidt peber efter smag. Saucen serveres lun til en stor beskidt bøf med lidt tilbehør. Det mætter…
Mums, så gott det är med bea-sås! 🙂
Ha en toppen dag!
Kramar!
//Lana
Ja er også blevet ret så vild med det ;D
Hilsen Louise