Bearnaise sauce

Print Friendly, PDF & Email

bearnaise og kokos 010

Kan en madblogger virkelig være bange for en Bearnaise sauce.. Jepsen jeg melder mig her under fanerne surprise Jeg har mange gange tidligere lavet en bearnaise uden egentlig at synes det blev et velllykket resultat. Derfor har jeg i mange år spist Knorrs udgave selvfølgelig helt uden smør og fyldt med e-numreblush men her i weekenden har jeg taget revanche og det blev succes og igen kærlighed til den fede sauce.heartyes Den blev lidt til den syrlige side, men det kan jeg personligt godt lide.

2 Personer :

2 spk vand

1 spk bearnaiseessens

2 tsk estragon tørret ( frisk kan med fordel bruges)

2 æggeblommer

100 gram smeltet smør

salt og hvid peber

 Smørret smeltes og sættes til side. Vand og eddike hældes i en gyde sammen med æggeblommerne. Piskes så det danner lidt skum og begynder at hænge sammen. Derefter skrues ned for varmed og det smeltede smør hældes i en tynd stråle, ligesom når man laver mayonnaise. Når alt smørret er hældt i tilsættes lidt salt, estragon og lidt peber efter smag. Saucen serveres lun til en stor beskidt bøf med lidt tilbehør.bearnaise og kokos 008 Det mætter…

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Dressing, Opskrifter, Sauce og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Bearnaise sauce

  1. Lana skriver:

    Mums, så gott det är med bea-sås! 🙂

    Ha en toppen dag!

    Kramar!

    //Lana

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code