Som en variation af mine julede pebernødde/brunkage krydrede version af frøknæk brød lavede jeg en i weekenden der er lidt mere voksen i smagen. Den er baseret på lidt foccacia smag nemlig salt og rosmarin. Super godt til al slags pålæg og især ost
2 spk chiafrø
1 spk husk
60 gram kokosolie
65 gram sesamfrø med skal
75 gram hørfrø
65 gram solsikkefrø
2 tsk urtesalt
1 spk finthakket frisk rosmarin
2,5 dl kogende vand
Ingredienserne røres sammen og bredes jævnt ud på en bageplade. Bages ved 150 grader i 45 min. Skæres straks de kommer ud af ovnen – gøres nemt med en pizza skærer. Sættes på rist til afkøling og opbevares i kagedåse.
Fylder en meget lille del af min kost, som et enkelt stykke på en tallerken. Jeg ved af erfaring, at jeg ikke styrer det der med brød og ost specielt godt. Kan spise enorme mængder uden at være i stand til at stoppe. Mindre mæthed på frø knækbrødet end på ristebrødet – men et lækkert treat en gang imellem
Vad gott det låter! Längesen jag gjorde knäcke…kanske ska testa ditt recept! 🙂
Ha en toppen dag!
Kram
//Lana
Hej Lana
Tak
Ja gør det 😀