Frøknækbrød med rosmarin

Print Friendly, PDF & Email

Maddagbog og knæk 011

Som en variation af mine julede pebernødde/brunkage krydrede version af frøknæk brød lavede jeg en i weekenden der er lidt mere voksen i smagen. Den er baseret på lidt foccacia smag nemlig salt og rosmarin. Super godt til al slags pålæg og især ostcheeky

2 spk chiafrø

1 spk husk

60 gram kokosolie

65 gram sesamfrø med skal

75 gram hørfrø

65 gram solsikkefrø

2 tsk urtesalt

1 spk finthakket frisk rosmarin

2,5 dl kogende vand

Maddagbog og knæk 010Ingredienserne røres sammen og bredes jævnt ud på en bageplade. Bages ved 150 grader i 45 min. Skæres straks de kommer ud af ovnen – gøres nemt med en pizza skærer. Sættes på rist til afkøling og opbevares i kagedåse.

Fylder en meget lille del af min kost, som et enkelt stykke på en tallerken. Jeg ved af erfaring, at jeg ikke styrer det der med brød og ost specielt godt. Kan spise enorme mængder uden at være i stand til at stoppe. Mindre mæthed på frø knækbrødet end på ristebrødet – men et lækkert treat en gang imellemheart

Maddagbog og knæk 012

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i brød, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Frøknækbrød med rosmarin

  1. Lana skriver:

    Vad gott det låter! Längesen jag gjorde knäcke…kanske ska testa ditt recept! 🙂

    Ha en toppen dag!

    Kram

    //Lana

  2. louiee skriver:

    Hej Lana

    Tak

    Ja gør det 😀

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code