Havørred med citron chili

Print Friendly

fisk og tattoos 002Jeg elsker fisk og især når de er piv friske. Jeg er i den heldige situation at være kæreste med en, der ikke har glemt sit ur fanger instinkt. Og en gang imellem er jeg heldig, at han kommer hjem med et par havørreder lige op ad Øresund.

Havørred er super nemt at tilberede og smager godt med det meste tilbehør.

Til to personer :

1 havørred af rimelig størrelse (hvad så end det er?)

1 bundt persille eller dild

1 citron chili ( fantastisk til fisk)

salt og peber

How to :

Havørreden abnes og fyldes med flækken citron chili salt, peber og lidt citronsaft. Pakkes i folie pakke – 2 stykker folie der er foldet samen i kanterne så den er tæt. Bages i ovnen på 200 grader i ca 20 min. Fisken kan nu plukkes ud og serveres med masser af grøn pesto, oliven og mayo. Havørred er en mellemfed fisk og derfor med fordel tilføres ekstra fedt cheeky

Lavede en version en anden dag med et par laurbær blade og selvsamme citron chili i midten af fisken, hvilket fungerede mindst ligeså godt.

fisk og tattoos 001

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Fisk, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Havørred med citron chili

  1. Maria skriver:

    Jeg elsker også fisk og ja den skal bestemt være frisk. den frosne fisk man kan købe – puh ikke god – ihvertfald ikke når man ved hvordan frisk fisk smager.

    Citron chili – det lyder for godt altså -hvor har du fået fat i sådan en henne?

    • louiee skriver:

      Hej Maria

      Har også prøvet fryse fisk et par gange og med fare for at lyde som en madsnob, kan jeg bare ikke forlige mig med den smag og især den konsitstens den får – puha 🙁 Citron chili er noget min kærste dyrker i potter overalt i hytten:D sorten hedder blondie og kan købes som frø og dyrkes. Den er nem at holde og giver masser af frugter inde i stuen.

      Hilsen Louise

  2. Anne skriver:

    Uhm, hvor ser det lækkert ud! Jeg ville elske at have adgang til frisk fisk fra havet!

    Ligner også en superlækker pesto!

    KH Anne

    • louiee skriver:

      Hej Anne

      Ja, men man kan jo også købe fisk hos en god fiskemand;D Men fedt at den kommer lige op ad øresund og vips på min tallerken. Pestoen er på paranødder og gedeost og ligger i opskriften posten lige før denne.

      Mange Hilsener Louise

  3. Lana skriver:

    Mmm…smaskens! 🙂

    Ha en fin dag!

    Kram kram

    //Lana

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code