Så er der gjort kål på sæsonens sidste portion tomater, der har ligget til modning i bunker i vinduet. Har fået vildt meget ud af alle efterårets tomater og har til lidt i vinteren – med lidt smag af sol og sommer, når det bliver koldt udenfor igen. Ligenu kan man jo bare nyde varmegraderne og glæde sig over at det ikke er helt koldt endnu.
1 lille ds tomat pure
et par kviste frisk rosmarin
2 spk pizza krydderier
3 fed hvidløg
2 gule løg i tern
1 spk mørk balsamico
lidt stevia eller sukrin
Hele molevitten hældes i stor tykbundet gryde og får lov at simre til tomaterne er moset ud og det er blevet til grød. Når tomaterne er simret færdig lader man dem køle af og hælder dem på bøtter eller poser af ca. 400 gram og frys. Ingen spild af tomater og lækkert at tage hjemmelavede op til en kødsauce, pizzabund eller gryderet.
Åh, vad gott att få göra tomatsås på sådan goda tomater och från scrach! 🙂
Mums!
Ha en fin kväll!
Kram kram
//Lana
Jeps skal blive basis for mange gode retter her i efteråret 😀
Mange Hilsener Louise