Bacon roser med ost

Print Friendly, PDF & Email

bacon snegle og mexiburger 006Bacon gør bare alting lidt bedre – punktum!  Her som en del af en hverken specielt køn eller farverig ret – deraf den lille dusk basilikum i midten. Men ikke desto mindre, en velsmagende og ekstremt mættende ret, der er nem at tilberede. Jeg har set de her bacon ruller eller snegle, på en svensk blog og valgt at kalde dem roser – bare fordi det lignede de som ubagte – næsten på grænsen til det perverterede – bacon roserwinkbacon snegle og mexiburger 002 Man kan både lave roserne dobbelte og enkelte. Jeg lavede dem enkelte, da jeg ikke havde små muffin forme. Must have på ønskseddelen til jul. Man kan bage roserne præcis så sprøde man vil, bare forlæng bagetiden.

Nå men her kommer opskriften på 6 dobbelte roser :

12 skiver bacon (ca 2 pakker)

120 gram flødehavarti fra urtekram

Læg en skive bacon med passende stykker flødehavarti på – osten er rund så der skal skæres lidt – men brugte ca. en skive (20 gram) til hver rose. Læg yderligere en skive bacon ovenpå osten og rul sammen. Sæt hver rose i en muffinform og bag ca. 15 – 20 min i varm ovn 225 grader til de ser færdige ud. Kan bruges som sjov lille mellemmåltidssnack, til brunchbordet, til madpakken eller som her, tilbehør til morgenmads/aftensmad hvilket jeg holder meget af.bacon snegle og mexiburger 003

Mit tilbehør er her : hakket spidskål stegt i lidt smør og godt krydret med salt peber og stærk paprika – tilsat double creme der får lov at koge ind.

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Snacks, Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Bacon roser med ost

 1. Lana skriver:

  Gott gott! Vilket spännande sätt att tillaga bacon! Måste testa! 🙂

  Ha en fin dag!

  Kram kram

  //Lana

 2. tullebølle skriver:

  Hvordan, præcis, roser bacon osten? Dygtiiiig ost, eller?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code