Blomkåls Couscous med paranød og primadonna

Print Friendly, PDF & Email

Blomkålscouscous er egentlig noget jeg smagte hos nogle venner for noget tid siden. Couscous lavede jeg rigtig meget, i mine yngre dage, da jeg var vegetar. Jeg fik en version med hasselnødder, parmesan og persille, men kastede mig ud i at prøve med sort primadonna, basilikum og paranødder. Begge versioner smager som himmelen og duer som tilbehør til det meste både kød og fisk. Supernemt tilbehør der kan holde sig flere dage i køleskabet uden at blive kedeligt. Here goes :

6 – 8 personer :

DSC01261

600 blomkål

100 gram primadonna sort

100 gram paranødder

50 gram olivenolie

1 dusk basilikum

Salt, peber og lidt hvidløgspulver

Hak blomkålen fint i en foodprocessor og hæld i en skål. Hak ligeledes paranødder med ost og basilikum. Bland de forskellige ingredienser og hæld olivenolie, hvidløgspulver, salt og peber i. Bland grundigt rundt og server. Her serveret med en stegt pølse og en rest peberrodscreme.

IMG_0482

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Blomkåls Couscous med paranød og primadonna

  1. Lana skriver:

    Gott, gott! Så mycket man kan göra av blomkål! 🙂

    Ha en fin dag!

    Kram kram

    //Lana

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code