Chili deller med rød pesto og persillepesto

Print Friendly, PDF & Email

Kylling og mad 011

 

 

Ja I know, den er lidt brun denne her tallerken med mad – ikke just sexy men ikke desto mere fuld af smag.

I katogorien helt almindelig hverdagsmad – dog alligevel fyldt med smagsindtryk og masser af mæthed.

Chilideller :

400 gram blandet øko okse og svinekød

50 gram rød pesto

Chipotle chili efter smag

1 fed hakket hvidløg

2 æggeblommer

salt, peber og løgpulver

Smør til at stege i

Persille pestoen er god som tilbehør til både dellerne og madretter i dagene efter. kan opbevares på køl en uges tid.

Persille pesto :

25 gram persille

25 gram hasselnødde pasta eller hele ristede hasselnødder

1 fed hvidløg

35 gram pecorino ost

Hele molevitten i en minihakker eller med stavblender.

De cremede champignons på siden har jeg lavet mange gange før her på bloggen men her er den alligevel lige igen :

250 gram champignons

30 gram kryddersmør

60 gram pikantost

Skær champignons i skiver og steg dem i lidt smør til de er brune – tilsæt osten og lad det smelte.

Voila og velbekommen cheeky

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Chili deller med rød pesto og persillepesto

  1. Lana skriver:

    Mmm… smaskens! 🙂 Gott med pesto!

    Kika in hos mig idag då jag bjuder på en fin jullåt jag spelade in fredags! 🙂

    Trevlig 1:a advent!

    Kram kram

    //Lana

  2. louiee skriver:

    Hej Lana

    Ja jeg så godt at der var musik den første søndag i advent – meget hyggeligt- kigger forbi.

    Hilsen Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code