Ja I know, den er lidt brun denne her tallerken med mad – ikke just sexy men ikke desto mere fuld af smag.
I katogorien helt almindelig hverdagsmad – dog alligevel fyldt med smagsindtryk og masser af mæthed.
Chilideller :
400 gram blandet øko okse og svinekød
50 gram rød pesto
Chipotle chili efter smag
1 fed hakket hvidløg
2 æggeblommer
salt, peber og løgpulver
Smør til at stege i
Persille pestoen er god som tilbehør til både dellerne og madretter i dagene efter. kan opbevares på køl en uges tid.
Persille pesto :
25 gram persille
25 gram hasselnødde pasta eller hele ristede hasselnødder
1 fed hvidløg
35 gram pecorino ost
Hele molevitten i en minihakker eller med stavblender.
De cremede champignons på siden har jeg lavet mange gange før her på bloggen men her er den alligevel lige igen :
250 gram champignons
30 gram kryddersmør
60 gram pikantost
Skær champignons i skiver og steg dem i lidt smør til de er brune – tilsæt osten og lad det smelte.
Voila og velbekommen
Mmm… smaskens! 🙂 Gott med pesto!
Kika in hos mig idag då jag bjuder på en fin jullåt jag spelade in fredags! 🙂
Trevlig 1:a advent!
Kram kram
//Lana
Hej Lana
Ja jeg så godt at der var musik den første søndag i advent – meget hyggeligt- kigger forbi.
Hilsen Louise