Kanelpandekage med fyld

Print Friendly, PDF & Email

Kanelpandekage 003

På vej til træning i går, fik jeg øjnet et billede på Instgram, der beskev morgenmaden her. Kom gennem den superhårde træning af ben og skuldre, alt imens jeg visualiserede, HVOR godt det her villle smage, når jeg kom hjem. Og lad mig bare sige med det samme – jeg blev ikke det mindste skuffet.

Har indset for længe siden, at jeg aldrig kommer til, at sætte tænderne i en skor beskidt onsdags snegl fra bageren, men det betyder ikke, at jeg ikke kan huske hvor godt det smager. Uden at stikke jer læsere blår i øjnene, kommer de her pretty close. Ellers er det bare,alt for lang tid siden jeg har smagt bagerens søde sagercheeky

En gang morgenmad består af følgende :

2 æg

20 gram double creme eller piskefløde ( kan erstattes af kokosmælk)

5 gram kokosfibre fra tropicai ( kan erstattes af lidt husk)

1 nip salt

1 tsk kokosolie til stegning

20- 25 gram smør

Kanel, kardemomme og lidt sukrin gold

Lidt hakkede nødder eller mandler

Pisk æg sammen med fløde, salt, kokosfibre og lidt kanel og steg på panden på begge sider i lidt kokosolie. Lad pandekagen køle lidt af på en tallerken, imens du mikser smør med kanel, kardemomme og evt. lidt sukrin. En anden mulighed er, at mikse smørret med pebernødde eller brunkage krydderi. Smør den afkølede pandekage med "remoncen" og rul sammen og skær i små stykker. Drys til slut med  forskellige nødder, cacaonibs eller kokos og nyd. Velbekommen. Helt klart en ny favorit her hos mig – mætter rigtig godt og længe.

Kanelpandekage 002

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, LCHF, Morgenmad, Opskrifter, Snacks og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Kanelpandekage med fyld

 1. Lana skriver:

  Vad gott! Låter ju nästan som kanelbullar! 🙂

  Måste testa! Mums, mums!

  ha en fin söndag!

  Kram

  //Lana

 2. Xenia skriver:

  Jeg har netop spist en restevaffel med smør og kanelsukrin, så det er da vist næsten det samme, så vidt jeg kan se. Og det var gooooodt! 😀 Næste gang jeg får kanelcravings, vil jeg lige huske din opskrift, som da helt bestemt er noget hurtigere at kaste sammen end en bunke vafler ;P

 3. louiee skriver:

  Hej Xenia

  Ha ha det er bestemt også alle de flinke piger i bloglands skyld at jeg er røget på dem her – kunne ikke modstå flere fristelser i form af "dessert mad". De her er bare en ny og meget nem favorit hjemme hos mig. Har faktisk lige ytret ønske om nyt vaffeljern da jeg så dine igår <3

  mange Hilsener Louise

 4. Mums… Det kunne jeg seriøst godt lige sætte tænderne i lige nu.. 🙂

 5. frk. sveske skriver:

  Uhm – jeg er fan! – dessert til morgenmad 😀

  Sådan en portion skal snart afprøves hos mig også. Til morgen bragte gensynet med kokosgrøden SÅ meget lykke, så den hænger jeg nok lige ved et par dage endnu.

  KH
  – frk. sveske

  • louiee skriver:

   Hej Sveske

   Ved godt du er vild med kokosgrøden, men de her mætter altså også enormt – det er vel egentlig lidt same same i ingredienser, bare lavet på forskellig vis??

   Velbekommen med den gode kokosgrød.

   Mange Hilsener Louise

 6. Christine skriver:

  Hov ved ikke lige hvad der skete der….

  Har lige fået øje for din blog og hvor har du mange skønne opskrifter:-)

  Men hold op hvor ser den kanelpandekage lækker ud – tror helt sikkert at jeg vil prøvede at lave det i morgen tidlig:-)

  • louiee skriver:

   Hej Christine

   Tak for dine roser 🙂

   Kanelpandekagen er bare så god  – nok en af min egne yndlings morgenmad. 

   Enjoy!!

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code