Lakridstrøfler

Print Friendly, PDF & Email

Trøfler 003

For det der snart føles som en evighed siden startede jeg denne blog med min lille søsters opskrift på trøfler med orange smag. Trøflerne her har jeg vist engang set på Madbandittens blog. Jeg har holdt en lille pause fra chokoladen den sidste måneds tid, da jeg synes det havde taget lidt overhånd. I morgen skal jeg have lidt gæster på besøg og går og forebereder lidt god mad og godter til dem. Heriblandt har jeg kastet mig ud i de her trøfler med rålakridspulver på. Bruger efterhånden rålakrids i lidt af hvert, så hvorfor ikke også med chokolade.Opskriften er simpel og lige ud af landevejen.

ca 15 stk

100 gram god mørk chokolade mindst 85%   Trøfler 001

100 gram piskefløde

1-2 spk rålakridspulver (jeg brugte den fra Urtekram)

Smelt chokoladen over vandbad og rør piskefløden i. Lad blandingen stivne lidt på køl et par timer før man triller små kugler der trilles forsigtigt i lakridspulveret. Stilles på køl eller i fryseren (hvis man ikke helt stoler på egen dømmekraft) – nyd i moderate mængder (host host ) gerne i hyggeligt selskabcheeky

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Lækkerier, Opskrifter, Snacks og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Lakridstrøfler

  1. Lana skriver:

    Mmm…gott gott! Fast jag väjer bort lakrits… tycker inte smaken 😉

    Ha en fin kväll!

    Kram kram

    //Lana

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code