Mexi Burger

Print Friendly, PDF & Email

bacon snegle og mexiburger 007

Mexi burger – en variant jeg kom til at lave da jeg lå inde med et glas salsa og en rest taco krydderi og en moden avokado. Egentlig er der vel ikke noget revolutionerende over denne udgave, men alligevel, skal I bloglæsere lige have en opskrift med på vejen.Jeg har tidligere på bloggen lagt en opskrift ud på hjemmelavet tacokrydderi, den brugte jeg til burgeren, men man kan selvfølgelig også bruge købe krydderi – uden tilsat glutamat.

Burgerbøffer 3-4 stk alt efter ønsket størrelse :

400 gram hk okse 8-12% økohak

15 – 20 gram tacokrydderi af den hjemmelavede

1 æggeblomme

Rør farsen sammen og lad den stå lidt og hvile og sætte sig. Steg bøfferne ved middelvarme på en pande med en klat smør. Mens bøfferne steger færdig, lægges en skive god lagret cheddar ovenpå og smelter lidt på eftervarmen.

Burger fyld:

avokado i skiver

2 spk salsa

mayo i top og bund

rødløg

Jeg havde en rest lavkarbobrød fra funksionell mat liggende, som jeg brugte som brød til min burger. Det er helt klart den dovne udgave, men det sker meget sjældent hos mig. Man kan med fordel bruge både oopsies eller ostebrød som "bollen" til burgeren. Lun burgerbrødet og fyld på med de lækre sager og server med en salat med olie/eddike dressing på siden som modspil til den ret så heavy burger. Behøver vist ikke at sige hvor mæt jeg var efter denne tallerken vel??bacon snegle og mexiburger 008 Dejligt krydret og tilfredsstillende for alle smagsløg.

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Mexi Burger

 1. Maria skriver:

  Uhm, det ser godt ud 😀

  Det der low-carb-brød – er det pengene værd?..

  • louiee skriver:

   Hej Maria

   Synes det helt bestemt – smager af groft brød som jeg husker det – bruger det som treat og hoppen over der hvor gærdet er lavest en gang imellem 😀 Bland lidt kardemomme i dejen og den er top dollar. 

   Hilsen Louise

 2. Lana skriver:

  Åh, så gott! Mums! Nu blev jag också sugen på hamburgare!

  Ha en toppen dag!

  Kram kram

  //Lana

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code