Chokolade og Nytårsforsættere i skøn forening <3

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0612

IMG_0613Her på årets næstsidste dag, besluttede jeg mig for at kaste mig over lidt lækkerier til kaffen/desserten, Jeg skal ellers være gæst i gode og sjove venners selskab, ved et meget LCHF venligt nytårsbord. Jeg skal sikkert ligesom mange andre, have fondue – kød kogt i olie, med dressinger, kryddersmør, fingergrønt osv. Love it !!!

Jeg har faktisk ikke lavet noget konfekt i julen udover lidt lakridsfudge. Jeg plejer ellers altid, at lave konfekt og kransekage… men jeg savner det bare ikke, so why bother??? Derimod bliver jeg aldrig træt af hverken chokolade eller nødder. Så det blev en kombi.

Til en god portion brugte jeg ca 60 gram chokolade 85% – brugte den billige økoudgave fra netto.

Smelt chokoladen i et vand bad og hæld en god håndfuld paranødder og macadamia nødder (uden salt) i den smeltede chokolade. Fisk nøderne op med en ske og lad tørre på lidt bagepapir. Man kan evt. drysse med lidt kokospynt på inden chokoladen tørrer. I den sidste rest chokolade, blandede jeg 1/2 tsk brunkage krydderi fra urtekram i. Jeg havde en rest usaltede cashews, som jeg ellers sjælden spiser, da der er meget kh i. Men nytår er jo kun en gang om året! Cashew nødderne fiskes op og lægges på papir, drysses til slut med lidt mere brunkage krydderi. Bedre end peberkage med chokobund – lover! Spises i stedet for dessert, til den irske kaffe til nytår.

Året er ved at rinde ud og en status for året der gik, er ved at finde sin form her hos mig. Bloggen her, har været til i over et år nu. Havde faktisk glemt dens fødselsdag her den 26. december – undskyld blog heart

Jeg plejer normalt kun at have et enkelt nytårsfortsæt og det er at være et lille smule bedre menneske end jeg hidtil har været angel Lidt helligt I know ,men ikke desto mindre sandt!!!

I år har jeg tænkt på hele tre styks og her er de :

1) Farvel til Fru Flinkesen, jeg vil simpelthen blive bedre til, at sige fra. Og da slet ikke have dårlig samvittighed og undskylde for mine nej ´er. Jeg vil selvfølgelig ikke, gå rundt og sige nej til alt hele året, med et stort overlegent smil på læben. Jeg vil  selvfølgelig fortsat være et hjælpsomt menneske, men stræbe efter at sige nej,  mere end jeg plejer og være realisktisk overfor min egen mavefornemmelse. Punktum!

2) Jeg vil virkelig give styrketræningen et shot – hele året – også når alle de dejlige motionsløb pibler frem jeg gerne vil deltage i. Ja til hård træning i jernhulen, eller i solen ( når den kommer) med egen kropsvægt. Cykelture på MTB`eni skoven = tilladt.

3) Bruge de stærke og positive reformuleringer og visualiseringer fra "The Secret", til at opnå de mål, jeg gerne vil med mig selv og min karriere.

Sådan Bum, ikke noget med ønsker om verdensfred her i hytten, bare ønsker for mig mig og så migwink

Tak for i år kære bloglæsere , glæder mig til at dele endnu mere med jer i 2014. Rigtig godt nytår til jer og jeres herfraheartheartheart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Lækkerier, Snacks, Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Chokolade og Nytårsforsættere i skøn forening <3

 1. Maria skriver:

  Gode fortsæt! Især det første (;

  Godt nytår til dig herfra! 😀

 2. Lana skriver:

  Gott med choklad! 🙂 Men det är farlgt också! 😉

  God fortsättning på det Nya Året!

  Kramar! <3

  //Lana

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code