Hemmeligheden ( The Secret)

Print Friendly, PDF & Email

Indrømmet – der har været ret så stille her på bloggen her i julen. Synes bare ligesom ikke helt, der har været den store inspiration – eller tid – til at blogge, om det der rører sig i min verden. Noget at juleferien har brugt, på at læse. Jeg har både læst lidt den nyeste bog af den svenske blogger Martina Johansson: fettfrälst, men også noget helt andet – nemlig denne her :

IMG_0604Bogen er skrevet af Rhonda Byrne og hedder The Secret. Jeg har egentlig haft bogen liggende siden oktober – er bare ikke lige kommet igang før nu. Og sikken en skam!!! Bogen er venligst udlånt af en kærlig og klog kvinde jeg kender. Hun har fået den på et kursus en gang og talte meget varmt om den. Jeg har tidligere set den omtalt på den svenske LCHF ingenørens blog. Med fare for at skabe et lidt "langhåret" billede af bogens indhold, handler det om universet og den kraft vi besidder inde i os selv. Bogen beskriver hvordan selvkærlighed og dernæst visualiseringer, kan skabe store forandringer i vores liv. Det med at der er uligheder både økonomisk og følelsesmæssigt på vores planet, er ifølge bogen noget menneskeskabt. Der er rigeligt af det hele til os alle heart. Vi skal bare tro på det og bede om det. Altså hallo – for nogle år siden, havde jeg måske spilet næseborene ud og vendt det hvide ud af øjnene. Men nu…. bogen ramte mig rent i solarplexus. Bogen hævder også, at den rammer der i livet, hvor man har brug for den.. OMG jeg forstår. Den er lige i hak med mit livssyn og tro på positive tanker og forventninger.

Bogen er meget amerikansk skrevet, men hovedbudskabet er ikke til at misforstå. Nemlig at vi alle er medskabere af den verden og de muligheder der er for os. Som jeg kom længere ind i bogen, forstod jeg, at jeg har gjort forbavsende mange af tingene gennem mit liv. Jeg har altid troet på det bedste – at jeg nok skulle få hjælp, når jeg havde alle mest brug for det. De mennesker der er i mit liv, udfylder alle en funktion og det er jeg dem dybt taknemmelig for. Jeg har gennem mit liv været meget privat og lukket få ind på min rejse gennem livet. Men dem er er kommet gennem livet og lukket sig ind trods alt er inde for livet. JEG ER SÅ TAKNEMMELIG FOR DEM!!!

Lige præcis taknemmelighed er også et stort tema i bogen. Noget med at sætte pris på det man har og tænke at alt sker af en årsag og som regel for det bedste. Hvis man går og forventer noget dårligt bliver tanken forstærket og bekæftet – samme gælder det omvendte. Vi er menneskelige magneter og tiltrækker det vi sender ud. Egentlig ikke så underligt, når man tænker over det. Lidt ligesom denne her bog kom til mig. 

Jeg har en klog og meget spirituel kollega, der altid har sagt til mig, at universet ikke forstår ordet ikke. Man skal reformulere sig med de ting man ønsker, fremfor de ting man ikke ønsker. Damn det giver pludselig mening – hun ved hvem hun er og jeg er supertaknemmelig for hendes input i mit liv.

Ligesom den skønne kvinde der har lånt mig denne her bog. Ikke fordi der stod så meget i den, jeg ikke vidste i forvejen, men det var rart at få bekræftet, at de tanker jeg for det meste har gjort mig, er det mest naturlige. Det var ret så kraftfuldt at opdage at intet i universet er tilfældigt – også selvom jeg aldrig har været i tvivl om dette. Men jeg vil helt klart bruge mine tanker meget mere bevidst, så jeg kan være med til, at gøre min forståelse af verden og mig selv mere komplet. Give mere kærlighed og få endnu mere igen.

Ja ja I know, I kan tænke, at jeg sgu er blevet tosset her i juleferien og at al julemaden er gået i hjernen og lavet forstyrrelser… Men men, jeg kan kun anbefale jer, at læse denne lille bog. Måske vil den ændre din forståelse af verden, eller i det mindste give et mere positivt livssyn og mere selvkærlighed. Hvis du intet lærer af bogen har du intet tabt – du er status quo. 

Og husk: at man kan ikke have det dårligt, samtidig med at man tænker positive tankerheart

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Hemmeligheden ( The Secret)

 1. Maria K skriver:

  Hej Louise.

  Glædelig bag jul :0)

  Vil bare lige høre om Martina's bog er god? 

  / Maria

  • louiee skriver:

   Hej Maria

   Og tak i lige måde 😀

   Ja jeg synes at Martinas bog er god. Ikke så meget andet end det der står på hendes blog, men en grundig gennemgang af det hele dvs både træning/kost /hormoner/kolesterol osv – klart en pige der ved hvad hun taler om. Bogen er kedelig i looket sort/hvid og oplyser om alt andet en opskrifter. Lidt ligesom hendes blog.

   Hilsen Louise 

 2. Maria K skriver:

  Tak for svar Louise 

  Nej der er ikke mange opskrifter i hende – men hendes mad ser nu heller ikke specielt spændende ud :0))) Men ja – hun har styr på sagerne ellers!

  Kom godt ind i det nye år :0)

  /Maria

 3. Lana skriver:

  Jag har också beställt Martinas bok, ska bli spännande att får läsa den sedan!

  Ja, visst är det viktigt ned att ha positiva tankar i skallen!

  Ha en fin nyårsafton imorgon och gott nytt år!

  Kramar!

  //Lana

  • louiee skriver:

   Hej Lana

   Ja Martinas bog kan du godt glæde dig til !

   Rigtig godt nytår til dig, med fornyede og meget positive tanker herfra 😀

    

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code