Så dette spicy kyllingefad hos Sockertjocken her for noget tid siden. En nem og mættende ret og god hvis man ligger inde med lidt kyllingerester. Overraskende fyldig smag og mæthed i mange timer bagefter.
4 personer :
300 gram spidskål eller hvidkål
300 gram stegt kylling – evt rester
100 gram chorizo pølse
250 gram creme fraiche 38%
100 gram piskefløde eller double creme
15 gram skalotte løg
10 gram smør
2 fed hvidløg
50 gram salsa ( kan udelades)
1 spk sambal olek
100 gram revet cheddar eller anden ost med smag
lidt japenos til pynt ( kan udelades)
Steg den snittede kål , skalotteløg og chorizo i lidt smør på panden. Læg derefter i bunden af et ildfast fad og top med kylling i små stykker. Bland cremefraiche, fløde, hvidløg, salsa og sambal olek og hæld over fadet. Top til sidst med revet ost og lidt jalapenos. Gratiner i ovnen ved 225 grader i ca 20 min til osten har fået lidt farve.
Låter jättegott! Allt med kyckling gillas skarpt!
Ha en fin tredje advent!
Kram kram
//Lana
Hej Lana
Også kyllingeglad her 😀
God søndag herfra
Det var da en herlig måde at forny både kål & kylling på – lækkert! 🙂
Hej sheila
Ja ikk – hader jo madspild og elsker når jeg kan bruge ting jeg i forvejen har i hjemmet 😀
Hilsen Louise
Uhm den her ret er god, og den bliver endnu bedre når man skifter sambal oelek ud med garam masala paste. Nuj det giver endnu mere dybde og smag 🙂
Tak for din gode blog. Kikker jævnligt herind og får inspiration.
Mange hilsner
Tina
Hej Tina
Og tak for tippet det skal prøves. Glad for at du kan bruge min blog.:D
Mange Hilsener Louise