Broccolisalat

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0623En superlet broccolisalat, der fungerer fint som erstatning for den traditionelle med rosiner og æbler men også en glimrende erstatning for kartoffelsalat. Meget mættende!!!

4 personer:

350 gram broccoli

250 gram creme fraiche 38%

50 gram mayonnaise

50 gram hakket rødløg

salt, peber, hvidløg

150 gram feta i tern ( bruger den græske fra løgismose)

Bland mayo og cremefraiche sammen med salt(ikke for meget pga. den salte feta) peber, hvidløg og et nip paprika. Skyl og skær broccolien ud i mindre buketter og bland i sammen med hakket rødløg. Skær fetaen i mindre tern og bland i. Sæt på køl eller spis med det samme. 

IMG_0622

Tilbehøret duer til det meste kød og fjerkræ og æg.

Ovenfor serveret med oksemørbradbøf stegt med timian, kryddersmør på toppen og avokado med pesto.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Broccolisalat

  1. Lana skriver:

    Det är så gott med broccoli! Synd bara att jag inte kan äta broccoli…dels för att jag får ont i magen av den, och dles för min sköldkörtel… 🙁

    Ha en fin trettondagsafton!

    Kram kram

    //Lana

    • louiee skriver:

      Hej Lana

      ja det er ærgerligt for broccoli smager bare godt, men man kan jo bare erstatte det med en anden kålsort.

      Mange Hilsener Louise

  2. Diana skriver:

    Hold op, det er længe siden, at jeg har fået broccolisalat. Din opskrift er nu "pinnet" og skal testes snarest 🙂 Tak

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code