Coleslaw med wasabi

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0648

Har snart postet rigtig mange retter med hvidkål. Men i min optik er det fornuftigt at bruge sæsonens grøntsager og det er nu engang vinter og  det begrænser altså udvalget af friske sæsonvarer. Samtidig er jeg stor fan af hvidkål og elsker det i både rå og bagt form. Jeg var en tur i torvehallerne her den ene dag og fik erhvervet mig 1 stk wasabipulver. Jeg kan bedre lide pulver end pasta, da der ikke er så meget e-nummer fis i pulveret. Nå, men kål og peberrod er i min optik en fantalastisk blanding, især til laks eller svinekød. Det klæder ligesom bare hinanden rigtig godt. Så den sædvanlige danske peberrod i coleslawen, er såmænd udskiftet med den japanske udgave. Og resultatet blev virkelig godt. En skarp, fed og samtidig frisk udgave af coleslaw.

4 personer

350 gram hvidkål

1 alm rødløg

1 snackpeberfrugt

150 gram creme fraiche 38%

50 gram mayonnaise

1-2 tsk wasabi pulver eller pasta

salt og peber

Kålen finthakkes evt på mandolin jern og blandes med finthakket rødløg og peberfrugt i passende stykker. Cremefraiche blandes med mayo, salt, peber og smages til med wasabi efter smag. Bland dressingen med grøntsagerne og sæt på køl gerne et par timer før servering. Smager mindst ligeså godt dagen efter hvis der er rester – ellers lav dobbelt op nu du er i gang.

IMG_0647IMG_0650

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter, Tilbehør, Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code