Karrykål med kokosmælk og oksekød

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0633Jeg er stor fan af karrykål og har tidligere sat en af slagsen altså opskrifter her på bloggen. Det er ret så nem og billig aftensmad der kræver et minimum af indsats og er en herlig og sund ret for både voksne og børn her i hytten. Nu lavet med kokosmælk og bacon for endnu mere mæthed.

4 personer :

400 gram hk øko okse  (evt blanding af svin og okse 12% fra okø friland)

800 gram hvidkål

200 gram bacon 

200 gram fed kokosmælk

50 gram smør

karry, peber og et chili pift

Frisk basilikum eller persille som topping.

Steg kålen mør i smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt derefter bacon og oksekød. Brug en gryde med stor overflade så der kan komme godt med varme på. Tisæt karry peber, lidt salt ( bacon er også salt) og kokosmæl. Lad retten koge ind 20 -30 min til kålen er mør og kokosmælken kogt ind.

Serveres med sukkerfri ketchup eller rød pesto på toppen, samt et grønt drys. Mætter længe og godtcheeky

IMG_0632

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Frokost, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Karrykål med kokosmælk og oksekød

  1. Helle Anker skriver:

    Halløj piskefløden skal vist lige rettes til kokosmælk;)

  2. Alex skriver:

    Lyder vildt lækker!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code