Ovnbagt spidskål med pizza smag

Print Friendly

IMG_0619

Ved egentlig ikke, hvorfor der er lidt stilstand på bloggen lige p.t. Ikke fordi jeg er doven eller ikke har tid, er bare lidt inspirationsløs i min madlavning for tiden…frownSom om, at der er gået hvidkål og æg i al min mad – smager fantastisk, men ikke überinspirerende tema, at lave en masse forskellige retter over. De fleste aftener ender det med en gang rod sammen på panden – kål, æg, krydderier, fløde, lidt kød osv. Her er ingredienserne dog i bagt version med pizza krydderier, hvilket var godt til en forandring. 

Portionen her er til 2 voksne som hovedret eller 4 som tilbehør :

300 gram Spidskål

4 æg

100 gram piskefløde

50 gram manchego revet

2 pølser kokkens favoritter eller chorizopølser

20 gram smør

25 gram pesto rød eller grøn

Pizza krydderier såsom basilikum, oregano og hvidløg

4 piri piri fra glas fra Irma ( undlad for børnevenlig version)

eventuelt lidt frisk basilikum til topping

Hak spidskålen og steg den i lidt smør og tilsæt paprika salt og peber. Tilsæt pølser i mindre stykker og hæld derefter i form. Pisk æggene sammen med fløde, pesto og revet ost og evenetuelt pirier i mindre stykker. Hæld æggeblandingen over kål/pølser og bag i ovnen ved 200 grader i ca 30 min til retten er gylden.

Meget mættende og god alene eller med tilbehør.

 

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Frokost, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Ovnbagt spidskål med pizza smag

  1. Lana skriver:

    Åh. så smaskigt! Måste testas! 🙂

    Ha en fin dag!

    Kram kram

    //Lana

  2. Anni Pedersen skriver:

    Hej Louise…

    Til din ret med bagt hvidkål og ovnbagt spidskål med pizza smag kan man der ikke bruge madlavningsfløde med en lavere fedtprocent end piskefløden….

    Tak for de gode retter

    Hilsen anni

    • louiee skriver:

      Hej Anni

       Og selv mange tak 🙂

      Jo man kan godt bruge madlavningsfløde i … Men vær opmærksom på at der ofte er hvedemel i for at det giver bedre jævning 🙁 

      Alternativt kan man bruge almindelig philadelphia 🙂

      Mange Hilsnener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code