Thai – inspirerede laksedeller

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0643Har lavet en anden version af laksedeller her på bloggen før som jeg selv var helt vild med. Denne version lidt mere thai inspireret og med sprød chia overflade.

4 personer:

350 gram fersk laks

1 æg

1 lille løg

1 fed hvidløg

50 gram kokosmælk den fede del

50 gram pesto

Krydderier såsom chili, dild, koriander, ingefær, rosmarin og peber

Chiafrø og kokosolie til at stege i

Kør hele baduljen minus chiafrø rundt i en foodprocessor, eller hak det fint med kniv og bland sammen.

Vend frikadellerne i lidt chiafrø og steg på panden i kokosolie. 

 

Frikadellerne kan spises med forskellig slags tilbehør. Øverst serveret med flødestuvet spinat og hjemmelavet agurkesalat og aioli.

Nederst på siden som en lakse burger i et par oopsies med wasabi aioli, avokado og rødløg og self en salat på siden. Laks gør sig rigtig godt med peberrod og dermed også den japanske udgave wasabi. Enjoy!!!

IMG_0644

Frikadellerne kan iøvrigt fryses, holder sig fint et par dage på køl, til en frokost eller bare som hånd delle.

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Fisk, Frokost, Opskrifter og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code