Læste for nyligt en opskrift på www.fedtkanten.dk hos Vikki om en sindssygt lækker løg sauce. Jeg elsker personligt løg i alle afskygninger så den måtte prøves omend i en lidt omformet udgave ala mig
Til løgsuacen kreerede jeg nogle spicy oksedeller og noget stegt hvidkål. Super lækkert meget mættende og nemt til en helt alminde onsdag.
Opskrifterne her er til 4 personer
400 gram hakket øko okse 15%
1 æg
1/2 tsk chipotle chili
1 spk rød pesto
1 tsk chiliflager
salt og peber
1 fed hvidløg
Farsen blandes og sættes til hvil ca 1/2 time og steges derfefter i rigelige mængder smør og sættes til side.
Vask ikke panden af men start din løg sauce op i samme moment dellerne er færdige.
150 gram løg
1/4 piskefløde
50 gram creme fraiche 38%
1 lille tsk herbarmare urtebulillon
sort peber
lidt tamari soya for farvens skyld ( kan udelades)
Steg løgene bløde i den pande du har stegt oksedellerne i. Løgene må godt tage farve og blive godt brune. Tilsæt derefter fløden og bouillonen og lad koge ind. Tilsæt til sidst cremefraichen, peber og evt lidt soya og server med grøntsager efter eget valg. Her på tallerknen med stegt halloumi og hvidkål.
Dejligt, at du kunne lide den <3
Kunne jeg i den grad 🙂 den har lagt sig klods op af bearnaise som ellers er ynglings saucen <3
Tak for inspiration!
Låter väldigt gott! 🙂
Ha en underbar dag!
Kramar
//Lana
Smagte også virkeligt godt 😀 super dejlig dag til dig også !!!
Mange Hilsener Louise