Har lavet et lignende brød masser af gange. Tænkte lidt sesammel ind i opskriften og vupti et lidt mere spændende brød, med en lidt tættere på rigtig "brød smag". Sandwich brødet smager godt flækket og nybagt, men mindst ligeså godt, når det er ristet på en brødrister. Brødet holder sig fint, rigtig mange dage på køl eller i fryseren. Brødet ser ikke ud af noget særligt, men mætter helt utroligt meget og bidrager med masser af næring i modsætning til de mere konventionelle frø/nødde brød.
6 stykker
5 æg
50 gram kokosmælk ( 1/2 dl)
50 gram smeltet kokosolie
50 gram kokosfibre fra tropicai
50 gram pofibre
25 gram sesammel
salt og kardemomme ( kan udelades)
frø drys i form af birkes/sesam/chia eller solsikkefrø
Bland de våde varer og tilsæt derefter de tørre samt krydderier. Tryk dejen ud i en lille firkant ( 20×25 cm) på bagepapir og top med drys, bag i ovnen på 225 grader i ca 10 min, til brødet akkurat lige er gyldent i kanterne. Skær brødet ud i 6 firkanter og spis som sandwich med låg eller separate madder.
Må sige, jeg ELSKER din blog, du er simpelthen til så stor inspiration.. Et lille spørgsmål: Din italienske salat er det en du køber eller laver selv?
Hej Christine
Tusinde tak for de meget pæne ord, varmer altid 😀
Italiensk salat er lidt af en guilty pleasure for mig og den er købt – mayos udgave smager bare godt. Kunne være jeg skulle forsøge mig med en egen udgave snart.
Mange Hilsener Louise