Sandwichbrød med Sesam

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0783Har lavet et lignende brød masser af gange. Tænkte lidt sesammel ind i opskriften og vupti et lidt mere spændende brød, med en lidt tættere på rigtig "brød smag". Sandwich brødet smager godt flækket og nybagt, men mindst ligeså godt, når det er ristet på en brødrister. Brødet holder sig fint, rigtig mange dage på køl eller i fryseren. Brødet ser ikke ud af noget særligt, men mætter helt utroligt meget og bidrager med masser af næring i modsætning til de mere konventionelle frø/nødde brød.

6 stykker 

5 æg

50 gram kokosmælk ( 1/2 dl) 

50 gram smeltet kokosolie

50 gram kokosfibre fra tropicai

50 gram pofibre

25 gram sesammel

salt og kardemomme ( kan udelades)

frø drys i form af birkes/sesam/chia eller solsikkefrø

Bland de våde varer og tilsæt derefter de tørre samt krydderier. Tryk dejen ud i en lille firkant ( 20×25 cm) på bagepapir og top med drys, bag i ovnen på 225 grader i ca 10 min, til brødet akkurat lige er gyldent i kanterne. Skær brødet ud i 6 firkanter og spis som sandwich med låg eller separate madder.


IMG_0784

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i brød, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Sandwichbrød med Sesam

 1. Christine skriver:

  Må sige, jeg ELSKER din blog, du er simpelthen til så stor inspiration.. Et lille spørgsmål: Din italienske salat er det en du køber eller laver selv? 

  • louiee skriver:

   Hej  Christine 

   Tusinde tak for de meget pæne ord, varmer altid 😀

   Italiensk salat er lidt af en guilty pleasure for mig og den er købt – mayos udgave smager bare godt. Kunne være jeg skulle forsøge mig med en egen udgave snart.

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code