Bacon/ hvidkålsmuffins med peberfrugt.

Print Friendly

IMG_0883Egentlig ikke så meget nyt under himmelen med de her små madmuffins. Det er bare hyggeligt, at lave noget der er småt. Ved ikke hvorfor det er hyggeligt at få noget der er i en lille portion – det er det bare cheeky Here goes med små mættende muffins med både grønt/æg/fedt og kød – en alt -i-en løsning eller kinder æg i madform.

7 Muffins :

125 gram hvidkål

30 gram peberfrugt

2 æg

50 gram piskefløde

10 gram smør

50 gram revet ost med smag

1 pakke bacon ca 150 gram

Oregano, basilikum, salt ,peber og merian

Først forer man sine muffin forme med bacon, 1 stykke i hver. Derefter steges grøntsagerne lige på panden i lidt smør. Bland æg, ost, fløde, grønt og krydderier i en skål og hæld oveni muffin formene. Bag de små muffins i ovnen ved 200 grader i ca 20 min til de er stivnet. Lad stå 10 min til de sætter sig inden servering.

IMG_0880

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Frokost, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Bacon/ hvidkålsmuffins med peberfrugt.

  1. Lana skriver:

    Vilka goda! Älskar matmuffins! 🙂

    Ha en underbar fredag!

    Kramar!

    //Lana

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code