Blomkåls couscous med mandler, persille og parmesan

Print Friendly

IMG_0753

Har før lavet blomkålscouscous her på bloggen. Men denne udgave indeholder lidt anderledes ingredienser mindst ligeså gode i smagen. Couscousen er perfekt tilbehør til det meste kød og fisk og holder sig fint nogle dage på køl.

Stor portion til 4-6 personer :

600 gram blomkål

40 gram persille

100 gram mandler

100 gram parmesan

50 gram olivenolie

salt, peber og hvidløgspulver

Riv blomkålen til atomer i foodprocessoren eller på den grove side af rivejernet. Hak persille, mandler og ost og rør i blomkålen. Tilsæt olivenolie og krydderier og server. Voila nem og velsmagende grøntsagstilbehør. God på madpakken dagen efter ovenikøbet.

IMG_0749

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Blomkåls couscous med mandler, persille og parmesan

  1. Lana skriver:

    Åh, så gott! Det här måste jag laga också! Längesen jag gjorde blomkålsris!

    Ha en fin dag!

    Kram kram

    //Lana

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code