Chilifritter og sauce med bacon/perleløg og champignons samt svinemørbradbøffer.
Bønnerfritter har nu floreret rigtig længe i blogland, men det gør dem ikke mindre gode Er totalt solgt til den lækre og sprøde bønne fritte. Er heller ingen hemmelighed, at jeg er mindst ligeså vild med chilii. Så her er chili og bønner i skøn forening.
4 personer
500 gram haricot verts ( ikke den fine udgave)
2 spk macadamia olie ( den tåler den høje varme)
1 spk fint havsalt
1 tsk stærk paprika
1 tsk chipotle chili
Tag de frosne bønner direkte fra fryseren og fordel olie og krydderier på bønnerne. Læg dem på bagepapir og bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft eller 200 grader alm ovn i ca 20 – 25 min – rod gerne lidt rundt på bønner undervejs.
Når bønnerne begynder at sprøde op, kan du evt give dem de sidste 5 på grill – men hold øje med dem så de ikke branker. Bønnerne er fantastiske som erstatning for kartoffel fritter og smager meget lækkert med alt fra aioli til bearnaise.