Kokosflødeis med chokolade

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0996

1 portion 6 personer

2,5 dl øko piske

3 æggeblommer

20 gram sukrin+

1 tsk vanillepulver

75 gram alm kokosmel

100 gram chokolade 85%

Pisk fløden til en lidt hård skum. Bland æggeblommer med sukrin og vanillepulver – rør forsigtigt begge dele sammen. Hak chokoladen groft og rør den og kokosmelet i. Frys ind i en plastic boks i fryseren. Denne is blev rigtig blød, sød og gode til dem der virkelig elsker kokos. Isen er ret så heavy og jeg kunne(utroligt nok) ikke spise den i store mængder. Jeg tilførte lidt kakaonibs på toppen ved servering, for at opnå lidt mere bitterhed. Prøvede også en portion med dejlig salt mandelsmør på toppen – luksus godtheart

IMG_0985

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Kokosflødeis med chokolade

  1. Lana skriver:

    Mmm…vad du frestas! 🙂

    Kram kram

    //Lana

  2. Ivy skriver:

    Hold nu op hvor smager det godt – havde  noget lakridsgranulat (købt i netto, spotvare) en halv spiseskefuld. Det klædte kokos og chokoladen så godt!!!!!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code