1 portion 6 personer
2,5 dl øko piske
3 æggeblommer
20 gram sukrin+
1 tsk vanillepulver
75 gram alm kokosmel
100 gram chokolade 85%
Pisk fløden til en lidt hård skum. Bland æggeblommer med sukrin og vanillepulver – rør forsigtigt begge dele sammen. Hak chokoladen groft og rør den og kokosmelet i. Frys ind i en plastic boks i fryseren. Denne is blev rigtig blød, sød og gode til dem der virkelig elsker kokos. Isen er ret så heavy og jeg kunne(utroligt nok) ikke spise den i store mængder. Jeg tilførte lidt kakaonibs på toppen ved servering, for at opnå lidt mere bitterhed. Prøvede også en portion med dejlig salt mandelsmør på toppen – luksus godt
Mmm…vad du frestas! 🙂
Kram kram
//Lana
Lige præcis – lyder lidt sundere med kokosfløde og jeg har lige netop købt det 😀
Hold nu op hvor smager det godt – havde noget lakridsgranulat (købt i netto, spotvare) en halv spiseskefuld. Det klædte kokos og chokoladen så godt!!!!!
Hej Ivy
Det lyder bare top lækkert – skal prøves , tak for tippet 😀
Mange Hilsener Louise