Lakserulle med dildcreme

Print Friendly

IMG_0803

En lidt revideret og forbedret udgave af mine lakseruller fra tidligere, nu med cremet dildfyld.

1 stor lakseroulade 20 – 25 stykker

3 æg

1 bundt frisk hakket dild eller 1 stor spk tørret

1 pakke buko grøn pikant friskost

250 gram røget laks

Del æggene i blomme rog hvider. Pisk hviderne stive med et nip salt og vend derefter æggeblommerne i evt lidt tørret dild. Bred ud på bagepapir i en firkant der er nogenlunde jævn i tykkelsen. Bag dejen i ovnen 15 min på 150 grader.

IMG_0798

Dejen tages forsigtigt af papiret og smøres med friskosten der er rørt med dilden. Bred osten ud og læg lakseskiverne ovenpå og rul forsigtigt men stramt sammen.  Rullen er nu klar til udskæring og servering. Kan sagtens opbevares på køl et par dage og dermed forberedes til gæstemad, eller som luksus på madpakken. 

IMG_0799

IMG_0800

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Fisk, Frokost, Opskrifter og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Lakserulle med dildcreme

  1. lone meier skriver:

    Hej. kan lakserullen fryses? tak for en god web site. ;o)

     

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code