En lidt revideret og forbedret udgave af mine lakseruller fra tidligere, nu med cremet dildfyld.
1 stor lakseroulade 20 – 25 stykker
3 æg
1 bundt frisk hakket dild eller 1 stor spk tørret
1 pakke buko grøn pikant friskost
250 gram røget laks
Del æggene i blomme rog hvider. Pisk hviderne stive med et nip salt og vend derefter æggeblommerne i evt lidt tørret dild. Bred ud på bagepapir i en firkant der er nogenlunde jævn i tykkelsen. Bag dejen i ovnen 15 min på 150 grader.
Dejen tages forsigtigt af papiret og smøres med friskosten der er rørt med dilden. Bred osten ud og læg lakseskiverne ovenpå og rul forsigtigt men stramt sammen. Rullen er nu klar til udskæring og servering. Kan sagtens opbevares på køl et par dage og dermed forberedes til gæstemad, eller som luksus på madpakken.
Hej. kan lakserullen fryses? tak for en god web site. ;o)
Hej Lone
Mange tak 🙂
Ja lakserullen kan fint fryses.
Mange Hilsener Louise