Peberkage flødeis med cashewnødder

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0820

Elsker bare mad med julesmag cheeky Også selvom det ikke er jul. Jeg hælder gerne brunkage kryddderier i mine kerneknækbrød i kaffen og i kokosgrøden. Og nu også i flødeisen. Isen fik en festlig smag af krydderi, nødder og chokolade. Enjoy

1 portion :

2,5 dl piskefløde

1 tsk vanillepulver

20 gram sukrin+

20 dråber stevia

100 gram rå usaltede cashews

2 tsk brunkagekrydderi

3 æggeblommer

50 gram chokolade

Pisk fløden til en lidt stiv skum. Bland æggeblommer med sukrin og krydderier. Hak chokoladen samt nødderne groft. Mix fløde og æggeblanding sammen med en dejskraber. Bland til sidst nødder og chokolade i blandingen. Hæld i plasticform og kom i fryseren. tag isen op ca. min før du skal bruge den. Enjoy

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Lækkerier, Opskrifter og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Peberkage flødeis med cashewnødder

  1. Lana skriver:

    Men åh, så gott! Om jag bara kunde tåla vispgrädde…Kanske ska testa med kokosgrädde! 🙂

    Ha en toppen dag!

    Kram kram

    //Lana

  2. louiee skriver:

    Hej Lana

    Hvilken god ide med kokosfløde, det lyder lækkert 😀

    Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code