Velkommen 1. Marts

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0886

Ja det kan vist ikke være gået forbi nogen læseres næser, her på bloggen, at jeg i dag har 5 års sukkerfrihed bag mig i dag. Ved ikke helt om jeg er stolt – nok mere lettet som en misbruger, der har sluppet sin afhængighed. Damn it hvor jeg hadede, de evige forhandlinger med mig selv – frem og tilbage, må jeg, skal jeg og burde jeg. De efterfølgende mange timers sukker-aflad på laaange løbeture, efter en ordentlig tur i bland-selv-posen og her taler vi ret så store mængder. Jeg er personligt slet ikke i tvivl om, at den kærligheds affære mellem sukker og mig virkelig var en ulykkelig en af slagsen. Sukkersensitiv er navnet på min blog netop heraf devil

IMG_0873

I mange år, har jeg lidt set frem til de magiske fem år – der er et eller andet dejligt ved 5 år – en slags milepæl. Er sikker på at min afholdenhed kommer til at vare, til jeg er meget gammel. Så gammel så der ikke er noget at miste længere, men så skal den også have gassurprise Måske som sagt før i fyldte chokolader og portvin.

Et andet lille hjørne er rundet i dag, nemlig på bloglovin, hvor der nu igår passede follower nummer 400 – tusinde tak for jeres opbakning kære læsere. Selvom bloggen er lidt for min egen skyld, gør jeres kommentarer og input det hele meget sjovere. Jeg har nok lidt af et hjælper-gen, for jeg oplever en særlig glæde, ved at guide og høre om andres gode resultater og erfaringer ved LCHF/ naturlig mad.

 

Dagen i dag 1. marts er den første forårsdag og jeg elsker allerede årstiden med lidt flere varmegrader og fuglene der synger på den HELT rigtige måde. I dag er også opstart for en ny omgang GVT træning – nærmere betegnet de næste 6 uger. Starter ud med en gang bentræning – så er den smerte ligesom på plads.yes

IMG_0874

Tog lige en måling i går aftes, bare lige for en tjekkerwink. Jeg er stadig ketoadaptet, trods mit noget større indtag af protein og grønt. Det var egentlig helt rart at få syn for sagen. Min februar uden ketose målinger og macadamias er gået forbavsende nemt og godt. Jeg trives fint med de to faste måltider et ca ved 12-13 tiden alt efter appetit og et igen om aftenen. Ingen snacks i løbet af dagen for de stjæler appetit fra hoved måltiderne og den rigtige mad. Så jeg bliver her på den fordeling i noget tid, da det kører rigtig godt, uden alle målingerne og den ret så restriktive protein del. Jeg spiser alle de grøntsager jeg har lyst til og egentlig ikke meget mere protein, for det trives jeg ikke så godt med i maven. Min fordeling rent energimæssigt har ligget på 76% fedt, 18% protein og 6% kulhydrat. Alle kulhydrater stammer fra grøntsager, så der er en del af dem på banen. I gennemsnit har jeg ligget på 1925 Kcal dagligt.

Appetit er en sjov størrelse. Jeg kommer stadigvæk til at spise mig lidt for mæt – hvilket jo egentlig bare resulterer i, at der går rigtig lang tid, før jeg bliver sulten. Nogen gange går der 20 timer hvor jeg ikke er sulten! Og jeg bliver næsten dagligt (stadigvæk!!!) fascineret af, at hvis jeg kører godt på med grønt/kød og fedt, at jeg holder mig mæt så længe som jeg gør. Det er meget mærkeligt for mig, på trods af, at jeg har levet sådan her længe. Tror stadigvæk, at skrækken for blodsukkerdyk og sult sidder i mig fra tidligere tider og det på trods af at det aldrig sker mere.

Trænings tasken er pakket og der er indkøbt en ny lille træningslogbog, til de næste mange ugers forhåbentlig store fremskridt. Pas på jer selv derude – jeg er den der er strøget til træning.

IMG_0867

Senere efter træning skal jeg hjem og fejre med de her fætre fra Peter Beier 100% chokolade med økosmør imellem = 100% nydelse heart

 

 

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Kroppen og tagget , . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Velkommen 1. Marts

 1. Sukkerline skriver:

  OMG 5 år!!! Det er noget af en bedrift

 2. frk. sveske skriver:

  Du er SÅ vild – jeg bukker mig i støvet af respekt for den bedrift.

  Jeg har rundet de 8 måneder, men inderst inde drømmer jeg stadig om at kunne nyde det lejlighedsvis – dog tror jeg ikke, det nogensinde kommer til at ske. I hvert fald er jeg ikke klar til at udfordre den skæbne.

  SEJT GÅET! Håber, den 100 % chokolade var ren og velfortjent forkælelse!

  KH

  – frk. sveske
   

  • louiee skriver:

   Hej Sveske

   8 mdr det sgu godt – lover det bare bliver nemmere derfra, savner som i aldrig sukker mere – men det betyder ikke at jeg har glemt smagen af hverken Japanstænger eller rigtige lakridser eller for den sags skyld hindbærsnitter!!! Men gå tilbage never- elsker det ukomplicerede sukkerfrie liv mere end smagen af ovenstående – heldigvis.

   Og chokoladen den var rigtig god tak <3

   Mange Hilsener Louise 😀

 3. Fedtkanten skriver:

  Hold kæft, hvor er det sejt Louise!!!!

  • louiee skriver:

   Tak Vikki – selvom mere føles som en lettelse fremfor en bedrift – men dejligt med en sådan mærkedag 😀

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code