Beskeder til universet <3

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0838

Sidder nu her med kaffen og dagens GVT ryg / biceps træning er overstået. Mine biceps brænder så der er en fryd – hvem hjælper mig lige med at løfte kaffekoppen tak ?cheeky 

I dag, da jeg var i gang, med mit styrkepas, kom der mange tanker på banen. Jeg elsker som sagt min træning og mangler stort set aldrig motivation til at gøre det. Altså nogle dage er selvfølgelig hårdere end andre, men glæder mig altid til at komme afsted. Træning er mit afbræk og fede start på dagen. I dag trænede jeg biceps med dumbells på svimlende 11 kg i hver hånd. 200 gange det er altså bare rigtig mange med den vægt. Er selv ganske overvældet over HVOR stærk jeg egentlig er blvet bare siden oktober sidste år. Træner med nogle seje ældre herrer her om formiddagen. Nogle af dem, har tydeligt været i god form størstedelen af livet og løfter stadig tungt. Den ene kom med en kommentar her den ene dag – med et smil på læben- at man snart ikke kunne komme forbi mig "med de brede skuldre". Har for nylig fået ret så mange kommentarer, fra andre om at jeg er blevet "stor" – ved sgu ikke helt, om jeg skal tage det som en kompliment. Jeg synes jo bare, selv at jeg er blevet om muligt lidt mere bred og lidt mere kompakt at se på. Hvis man tror på kraften i "The Secret" ,som jeg før har omtalt her på bloggen, kommer der lige et par beskeder, fra mig mig til universet :

Jeg vil gerne have store, men DEFINEREDE muskler

Jeg vil gerne have tydelige sener og blodårer – synes det er pænt

Jeg vil gerne være om muligt, endnu mere BOMSTÆRK- bare fordi

Jeg VIL lære at lave chin-ups, som i rigtig mange

PUNKTUM!!!

Jeg ved godt, at jeg har en kende for høj fedtprocent til at være defineret, men jeg VIL ALTSÅ GERNE VÆRE DET. Og ja ved også godt at Rom ikke blev bygget på en dag…

I svage øjeblikke, får jeg lyst til at vende tilbage til gamle Louise, der gik i små cowboybukser, altid i halvmarathon løbeform, altid sulten ( og deraf mere sur) spiste hvid fisk og grøntsager og skyllede ned med light sodavand…. Nooot.

Men bare lige et frustreret piv herfra. Jeg træner mega effektivt og jeg spiser ordentligt – come-on krop!!!

Så min svigerinde i påsken, der har levet LCHF i 3 mdr nu og hun havde bare fået en stanglækker krop. Hun var hoppet i ret så små cowboybukser, selvfølgelig med indbygget god røv. Helt ærligt mand på 3 mdr???. Tro ikke jeg er misundelig  tværtom fuld af beundring. For det er virkelig fedt for hende. Hun så bare sund og glad ud og kunne fortælle om mange tabte cm, bedre søvn og meget bedre humør. Jeg kan bare godt lige tabe troen et øjeblik. Bliver alle andre end mig, bare labre larver på den her kost ?? Jeg ville ikke bytte min kost ud for noget i verden, for jeg STORTRIVES med den – men derfor kan min tålmodighed godt prøve mig lidt her og der. Har lyst til at skyde skylden på mine 8 ud af 12 mulige gener for fedme., men jeg tror desværre ikke det hjælper at placere skylden.

Slut med opkast herfra… Resten af dagen i dag, må nu gå med selvkærlighed og acceptheart Glæde over, at jeg er sund, rask og har masser af kærlighed og lykke i mit liv. Og hvem ved, måske også på sigt en mere tonet krop. Har i hvertfald ikke tænkt mig at give op på den drøm. men nyde det imens – det har jeg ihvertfald tænkt mig.

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Kroppen, LCHF, Træning og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Beskeder til universet <3

 1. Vikki skriver:

  Kære Louise 🙂
  Jeg kan virkelig godt følge din frustration, og em gang i mellem er det helt på plads med et surt opstød, vil jeg mene!
  Med alt det arbejde, du lægger i træningen og din kost så fortjener du altså også nogle markerede muskler (hørte du det, Univers?)
  Jeg synes du er stanglækker præcis som du er, men jeg kan alt for godt følge din frustration.
  Jeg forundres også gang på gang over dem der har været på lchf i ultra kort tid, og pludselig ligner super stjerner! Lige ledes har jeg en veninde der siden november har tabt 25 kg ‘Bare ved at spise mindre’ …. Jeg tror vi er nogen som må acceptere, at vores kroppe bare elsker spækket. Men derfor kan vi godt kæmpe sideløbene med, at få den til at acceptere, at det gør vi altså ikke!

  • louiee skriver:

   Kære Vikki

   Hvor er der meget præcist formuleret!!! Vi er jo vidt forskellige i vores kemiske sammensætning og nogle kan bare lave små ændringer og vupti… Jeg er jo heller ikke som sådan super utilfreds, men i min optik skal hårdt arbejde betale sig. Lidt ligesom at løbetræning  skal resultere i længere og længere stræk eller mere fart… Jeg må bare acceptere, at jeg bliver stærk og ikke hugget i granit – som håbet. Tak for dit opråb til universet. Er sikker i troen på at jeg nok stille og roligt skal nå derhen. For jeg ikke kun stærk men også hamrende stædig 😉

   Ha en dejlig søndag søde Vikki <3 

    

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code