Biksemad med Glaskål

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1052

Jeg har altid været STOR fan af biksemad. Dog er har det ikke været synderligt ofte på menuen efter LCHF´s indryk i mit liv. Det er ligesom bare ikke helt det samme uden kartofler vel… 

Kan nu med glæde fortælle at jeg har fundet en reel erstatning for kartoflerne i biksen. Glaskål… det holder 100 % i denne her ret.

Glaskål er en grøn lille kålfætter der kan købes bla. i føtex. Super lækkert siger jeg bare. Biksen her er lavet af en rest roastbeef kød fra fryseren samt lidt andet grønt fra køleskabet IMG_1050

2 portioner LCHF biksemad

200 gram glaskål ( ca 1)

200 gram squash

100 gram løg

100 gram rød peber frugt

200 gram kødrester

2 æg

smør til stegning

persille til pynt

salt og peber

Tern alle grøntsagerne og steg i rigeligt smør på panden til de får stege skorpe. Tilsæt kødet samt salt og peber. Steg et par spejlæg på side linien og top retten med æg og persille- måske pesto eller sukkerfri pesto.

Så enkelt, så velsmagende!

IMG_1051

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Biksemad med Glaskål

  1. Nøj, det skal prøves! Jeg kan huske, at jeg hadede biksemad som barn. Jeg syntes, det var så kedeligt. Men som voksen? Arhmmen altså, der er det jo gudespise! 😀

    • louiee skriver:

      Ja oss her, det der glaskål er superanvendeligt som kartoffel erstatning. Og ja biks med løg og spejlæg – love it <3

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code