Krydrede Lammespyd

Print Friendly

IMG_0804Lammekød er faktisk ikke det jeg bruger mest af for jeg er den eneste i familien der spiser det firbenede dyr med uld på – desværre. For lammekød er i min optik super velsmagende og fåes i fritgående udgave hvor lammene har levet af naturlig mad, der i sidste ende, giver et sundt og velsmagende slutprodukt. Her har jeg forsøgt mig med en meget krydret udgave på spyd.

4 personer :

400 gram hakket lammekød 10-12%

1 æg

1 spk stødt koriander

2 tsk stødt ingefær

2 tsk spidskommen

2 fed presset hvidløg

2 tsk løgpulver

1/2 tsk chipotle eller alm chili

salt og peber

Farsen blandes sammen og sættes til side en halv times tid. Farsen formes til ca 8 små pølser og sættes på træspyd og lægegs på bagepapir. Bages i ovnen ved 225 grader i ca 15 min varmluft og lidt grill til slut.

Her serveret med spinat gratin og hjememlavet aioli med ramsløg.

IMG_0805

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code