Peberfrugter ala Pimentos de padron

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1007 

 

 

 

Er virkelig stor fan af tapas. Kan nærmest leve af de små grønne peberfrugter, man får i Spanien med salt og aioli tilheart 

Fandt de her små banditter i Rema 1000 her den ene dag og fik tapas trang.

Peberfrugterne er søde og uden kerner. Købte 2 pakker med 8 i hver og de blev hurtigt udryddet,  som superlækker snack med aioli på side linien.

IMG_1006

Varm ca. 2 spk macadamia olie op i en pande. Pas på olien ikke er for varm til at starte med da der er vand i peberfrugterne og det sprutter. Vend peberfrugterne med en tang og lad dem boble i olien til de har fået farve. Læg dem i en tallerken og drys med gode mængder flagesalt. Server til forret, snack eller tilbehør til mad. Enkelt velsmagende og super sundt.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code