Svensk Pølseret med hvidkål og peberfrugt

Print Friendly

IMG_0866

Jeg er indrømmer ret så vild med svensk pølseret – tomat, eddike , salte pølser og grøntsager i en ret = lykkelig Louisewink Har før lavet en LCHF` iseret udgave af den lækre pølseret, men havde kun hvidkål i hytten og havde cravings på retten. Jeg virkelig HADER madspild så igang med den sidste rest hvidkål sammen med nogle lækre nyindkøbte pølser med bacon fra kokkens favoritter. I pølserne er der 92 % kød og 0,4% kulhydrat og supergod smag – eneste minus er at de ikke er økoindecision. Nå men jeg var alene hjemme så portionen er kun til 1 (meget sulten person)

1 portion:

2 pølser a 70 gram

35 gram koncentreret tomatpuré

40 gram hakket løg

100 gram hakket hvidkål

50 gram peberfrugt i strimler

1 1/2 spk hvid balsamico eddike

50 gram piskefløde eller double cremeheart

lidt salt, peber og stærk paprika

10 gram smør til panden

Skær grøntsagerne ud i strimler og pølserne i skiver. Steg hele molevitten i smør på panden ved svag til medium varme. Når kålen har opnået en lidt mindre sprød status tilsættes resten af ingredienserne og retten koger sammen i ca 10- 15 min ved svag varme.

Server gerne med frisk et grønt drys på toppen.

IMG_0864

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code